separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

kultura

TASOVAC ZA PINK: Koncert Diznijeva fantazija 30. juna, ako ne bude kiše (VIDEO)


Direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac ovi dana sa zebnjom gleda u nebo u nadi da u nedelju, 30. juna neće biti kiše i da će koncert „Diznijeva fantazija“ biti održan.


 - U pitanju je nešto što nije viđeno da ovim prostorima. To je kombinacija originalne Diznijeve fantaizije iz 1940. godine i 2000. godine. Prikazuju se najlepši crtaći koje je uradio Dizni sa najlepšim melodijama klasične muzike – naveo je Tasovac gostujući u Novom jutru. 

Kako je dodao, napravljen je veliki napor da se izuteno komplikovana produkcija prebaci za nedelju dana, jer vremenske prilike to nisu dozvolile. 

Autor: TV Pink Printscreen

- Prognoze su dobre, ali ne mogu da kažem da nisam zabrinut. Nadam se da će sve biti dobro i da ćemo ove nedelje imati priliku da uživamo u tom spektaklu – rekao je Tasovac u Novom jutru. 

On je naveo da je prošle godine bilo 40.000 ljudi, a ove godine je za očekivati 50.000 ljudi. 

- Broj nije bitan. Čini mi se da čitava Srbija naviija za nas jer je prošle nedelje bio 1:0 za Crveni alarm i Beogradsku filharmoniju – naveo je Tasovac koji se nada da će ove godine Beogradska filharmonija dobiti utakmicu.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti