separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

kultura

Beogradska filharmonija: 'Dizni Fantazija' zbog kiše odložena za 30. jun


Zbog najavljenih vremenskih nepogoda i crvenog meteo alarma, koncert na otvorenom Beogradske filharmonije "Dizni fantazija" odlaže se za nedelju dana i održaće se u nedelju, 30. juna na Ušću.


Kako je saopšteno iz Beogradske filharmonije, iako je sve bilo spremno za izvođenje "Diznijeve fantazije" uživo, odlučeno je da se komplikovana produkcija pomeri za naredni vikend. 

U želji da ne razočaraju publiku koja je željno iščekivala treći koncert na otvorenom, a pogotovo zbog najmlađih, Filharmonija je, kažu, donela tešku odluku da koncert pomeri, i uspela da u kratkom roku, "gigantsku" produkciju pomeri za nedelju dana, uz razumevanje inostranih partnera da je događaj važan ne samo za Beograd, već za celu zemlju i region, navodi se u saopštenju.

- Da ovo nije koncert na kome se očekuje puno dece, potpuno bih mirno podsetio da je i na Vudstoku padala kiša i nikome nije smetala. Ali, ovo je specifičan događaj na koji dolazi puno beba i klinaca, i upravo smo zbog njih doneli odluku da sačekamo narednu nedelju za 'Diznijevu Fantaziju' - rekao je direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac. 

Tako će Filharmonija dočekati desetine hiljada ljudi iz svih krajeva zemlje, zajedno sa šefom-dirigentom Gabrijelom Felcom na tradicionalnom filharmonijskom pikniku na Ušću nedelju dana kasnije, u 20.30, uz najlepši animirani spektakl i čuvene numere klasične muzike koje će orkestar uživo izvoditi ispod velikog ekrana.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti