AKTUELNO

Nisu mogli ovo da propuste!

Ljubav prema plesu i ove godine, osim profesionalnih plesača, pokazale su i brojne poznate ličnosti koje su pozvale sve da zaigraju 9. juna na Državnom prvenstvu u latino-američkim plesovima u sportskoj hali “FMP”, u Železniku.

Foto: Promo.

Ivan Mileusnić, jedan od osnivača plesnog kluba “Dare to Dance” i član upravnog odbora Plesnog saveza Srbije, četvrti put organizuje Državno prvenstvo koje su ovoga puta podržale brojne pevačice, glumice, pa čak i Vujadin Savic, fudbaler Crvene zvezde.

Među damama koje ne mogu da odole plesu, pored Ivanove supruge Danijele Karić, su i Aleksandra Radović, Ana Nikolić, Indira Radić, Tijana Bogićević, Saška Janks, Rada Manojlović, Viki Miljković, Tanja Savić, Anabela, Kaja Ostojić, ali i voditeljke Sanja Marinković i Snežana Dakić, kao i popularne glumice Mirka Vasiljevic, Lena Bogdanović i Iva Štrljić.

Ovo prvenstvo uveličaće i nastup jednog od najboljih plesnih parova na svetu, kanadskog para Vinsona Tama i Anastasije Novikove, što je i ove godine omogucilo “Dunav osiguranje”, a prvenstvo će kao i prethodne četiri godine otvoriti gospodin Nebojša Stojanović, generalni direktor javnog preduzeca za skloništa.

Foto: Promo.

Pokrovitelji Državnog prvenstva u latino-američkim plesovima kao i prethodnih godina su Njeno Kraljevsko Visočanstvo, princeza Katarina Karađorđević, dok se ovo takmičenje održava ponovo uz podršku Ministarstva omladine i sporta i grada Beograda.

Autor: Pink.rs

#Dare to Dance

'