separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

kultura

Magija ponovo u Beogradu: Državno prvenstvo u latino-američkim plesovima uskoro počinje!


Ovo se ne propušta!


Sreća koju pruža igra, mnogi kažu, jednaka je duševnom miru kom težimo i zbog toga četvrti put zaredom, plesni klub „Dare to dance“ pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta sa Plesnim Savezom Srbije organizuje Državno prvenstvo u latino-američkim plesovima koje će se održati 9. juna u dvorani KK „FMP“ u Železniku.

I ove godine se očekuje spektakularno takmičenje kao i svih prethodnih, a ono što je kuriozitet i ovoga puta jeste da će Državno prvenstvo posetiti kanadski par Vinson Tam i Anastasija Novikova. Oni će iz Kanade doći da nastupe u revijalnom delu državnog prvenstva. Njih dvoje su pobedili pre dve godine na Međunarodnom takmičenju „Beodance Open“ i među najuticajnijim su plesnim parovima današnjice, zbog čega su organizatori odlučili da ih ovoga puta ugoste i prvenstvo dovedu na jedan svetski nivo.

Autor: Promo.

Retkost je da najbolji plesni parovi budu slobodni da dođu na ovakva prvenstva, a dolazak kanadskog para omogućilo je i ovoga puta „Dunav osiguranje“. Gosodin Nebojša Stojanović, generalni direktor javnih preduzeća za skloništa svečano će otvoriti prvenstvo. Kao i ranije i sada će sve biti podređeno plesu, a publika će imati pravi ugođaj uz savršeno ozvučenje i rasvetu, što će svakako doprineti uživanju. Sve ovo omogućili su prijatelji i sponzori koji su uz „Dare to dance“ i Državno prvenstvo u latino-američkim plesovima godinama.

- Zadovoljstvo mi je i čast da sada već tradicionalno „Dare to dance“ i ja organizujemo Državno prvenstvo u latino-američkim plesovima i time ples dobije zasluženo mesto u kulturi. Ovo je samo početak onoga što plesni klub „Dare to dance“ planira da realizuje ove godine vezano za afirmaciju plesa u Srbiji – izjavio je Ivan Mileusnić, jedan od osnivača plesnog kluba „Dare to dance“ i član upravnog odbora Plesnog Saveza Srbije.

Autor: Promo.

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti