separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

kultura

PRLJETA ZA PINK: 'Crveni mesec' biće veličanstvena serija! Uživaćete u verodostojnom prikazu naše ratne, ali bogate i slavne istorije


Ovo je pun pogodak televizije Pink, da u svojoj produkciji napravi jedan ovakav grandiozan projekat, rekao je glumac Miljan Prljeta koji ima ulogu u novom projektu televizije Pink, igranoj seriji "Crveni mesec", čija su snimanja zvanično počela prošle nedelje.


Prljeta je rekao da je ovo ogroman projekat, da će serija biti snimana u studiu u Šimanovcima, da učestvuje ogromna ekipa, kao i da će se snimati a i emitovati duži period. 

- Ljudi će moći da uživaju u verodostojnom prikazu naše bogate istorije, i u tom period naše slavne, ali ratne istorije – rekao je Prljeta.

Kako dodaje, osnov i konstrukcija serije jeste ljubavna priča, ali sve ostalo su istorijski fakti.

Autor: TvPink Printscreen

- Meni je stvarno izuzetna čast što igram ulogu majora Tankosića, što je veliki izazov, ali imam podlogu i za šta da se uhvatim, u istorijskim činjenicama i načinu na koji ću doneti ulogu – rekao je Prljeta.

On je rekao da je nesumljivo podloga istorijska ličnost na kojoj se konstruiše lik. 

- Snimiće se 120 epizoda. Imamo i veličanstvene kostime. Biće ovo jedna grandiozna i spektakularna serija. Glavne uloge su poverene mladim kolegama Milošu Đuroviću i Ivani Dudić koji igraju ljubavni par. Ona je austrijanka iz Beča, kraljevski dvor organizuje bal i poziva i austrougare. Tu dolazi do njihovog susreta, nje i našeg vojnika. Radnja je stavljena u period pred početak Prvog svetskog rata – rekao je Prljeta.

Autor: TvPink Printscreen

Kako kaže, ambijent serije su verne replike i eksterijera i enterijera tog vremena. 

- Postoje i različite lokacije u Srbiji gde će se takođe snimati. Velika su očekivanja, i mnogo mi je drago da televizija Pink uvodi u svoju šemu i serijski program – rekao je Prljeta.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti