AKTUELNO

U nedelju u 12 sati u Leskovačkom kulutrunom centru, održaće se predstava mladih leskovačkih glumaca, čiji je cilj da pomognu svom sugrađaninu u borbi protiv opake bolesti.

Cena predstave iznosi 200 dinara, a iz Leskovačkog kulturnog centra kažu da se ni jednog trenutka nisu dvoumili da li da pomognu Milanu.

- Sudbina Milana Miloševića nikog nije ostavila ravnodušnim, pa ni nas. Odlučili smo da mu pomognemo koliko god možemo. Zbog toga su članovi „DrAmatera“ rešili da sav prihod od predstave, koja će se održati u nedelju, namene lečenju ovog mladića – rekao je Darko Zloporubović urednik scenskog programa Kulturnog centra u Leskovcu za Pink.rs.

Milan boluje od adenokarcinoma jednjaka sa metastazama na jetri i plućima – šifra C 15, opaka bolest za čije lečenje su iscrpljene sve mogućnosti na Klinici za gastroenterologiju u Beogradu. Zbog toga je nepophodno da lečenje nastavi u Turskoj, gde lečenje jedne seanse sa smeštajem u Instabulu košta oko 10.000 evra.

Ukoliko možete, želite, imate, uplatite novac za Milanovo lečenje, a svaki minut je dragocen, na sledeći račun: 205-9011007544558-56

#Glumci

#Leskovac

#Predstava

'