separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

kultura

'Rock Symphony' iz Bitolja 4. maja u Kombank dvorani! (FOTO)


Rock Symphony za koncert pred beogradskom publikom u Kombank dvorani 4. maja priprema repertoar na kome će se naći hitovi legendarnih AC/DC, Deep Purple, Led Zeppelin, Queen, Lenny Kravitz, Rammstein, Joan Jett.


"Rock Symphony" iz Bitolja, 4. maja održaće koncert u Kombank dvorani. Reč je o najpopularniem projektu Kamernog orkestra iz Bitolja, pored "James Bond" i "John Williams Symphony", koji ushićuje publiku najpopularnijih i najvećih festivala na Balkanu.

Autor: Promo/Kombank Dvorana

Ovaj poznati makedonski orkestar, sastavljen od vrsnih, profesionalnih muzičara koji su diplomirali ili magistrirali na svojim instrumentima, iza sebe ima brojne uspešne koncerte i nastupe na renomiranim festivalima klasične muzike, kao što su Bitfest, Skopsko leto, Ohridsko leto, Prilepsko kultrutno leto, Štipsko leto...

Autor: Promo/Kombank Dvorana

Takođe, Rock Symphony se može pohvaliti i nastupima na festivalima popularne muzike širom Balkana - Nišville, Rock Village, Baščarsijske noći, KotorArt, Užičko kulturno leto. Sarađivali su sa vrhunskim dirigentima, među kojima su Alesandro D’ Agostini, Anatolio Krstev, Boris Spasov, Saša Nikolovski - Bisera Čadlovska, Le Fi Fi, kao i poznati solisti Robi Lakatoš, Vlatko Stefanovski, Kerem Gorsev.

Autor: Promo/Kombank Dvorana

Poznati po izuzetnoj atmosferi koja prati njihove nastupe, Rock Symphony za koncert pred beogradskom publikom u Kombank dvorani 4. maja priprema repertoar na kome će se naći hitovi legendarnih AC/DC, Deep Purple, Led Zeppelin, Queen, Lenny Kravitz, Rammstein, Joan Jett. Karte za koncert po ceni od 1200, 1700 i 2200 din prodaju se na blagajni Kombank dvorane, i u Tickets servisu.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti