separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

kultura

DOGAĐAJ KOJI SE NE PROPUŠTA: PET razloga da 20. aprila budete u Hali Sportova - OBAVEZNO! (FOTO)


Senidah i Coby su samo neki od izvođača koji će nastupiti u Hali sportova.


Sve je bliži događaj koji će sigurno obeležiti ovo proleće u Beogradu - 20. april rezervisan je za Bassivity Digital Showcase u Hali Sportova, veliku muzičku manifestaciju koja će okupiti trenutno najpopularnije izvođače u regionu.

Senidah i Coby samo su neki od njih, a kompletna Bassivity ekipa sprema se za to veče koje nikako ne biste smeli da propustite. Evo i zašto:

1. Sve najbolje pesme koje počinju sa čuvenim "Coby, jesi ti radio traku?", imaćete priliku da po prvi put čujete uživo u Beogradu. Coby i ekipa odavno haraju evropskim klubovima, ali publika u Srbiji baš i nema tako često priliku da ih čuje uživo. Zato je ovo prilika koja se ne propušta!

Autor: Promo

2. Trep kraljica regionalne scene, Senidah prvi put će pesme sa novog albuma izvesti uživo baš 20. aprila! Zbog pesama sa albuma "Bez Tebe" izgoreo je Deezer, a "Crno srce" trendinguje na Jutjubu nedeljama i to je ono što nam se svima baš, baš sviđa. Senidah je u Beogradu ljudi! Konačno!

Autor: Promo

3. Princeza domaćeg R&B-a Sara Jo pomerila nam je mozak, a bogami telo, svojim hitom "Bez sna". Pesma je izašla u januaru, a do danas je sakupila preko 5 miliona pregleda. Sara će sigurno grmeti i na Bassivity Showcase u Hali Sportova!

Autor: Promo/Benny Gasi

4. Showcase neće proći bez vladara domaće trep scene: FOX-a, Milija i Surreal-a, zbog kojih je "Gassivity" projekat dobio svoj puni smisao.

Autor: Promo

5. Ovaj događaj nije samo namenjen ljubiteljima hihopa i repa! "Trake" koje stižu iz izdavačke kuće Bassivity Digital odavno su mejnstrim i vole ih svi. "Biseri iz blata", na primer, su himna, zar ne?

Dali smo vam dovoljno razloga da 20. aprila budete u Hali sportova i doživite najbolji provod! Karte možete na svim prodajnim mestima Ticket Visiona.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti