AKTUELNO

Koncertna promocija u ponedeljak, 8. aprila u klubu “Elektropionir”

Beogradski sastav “Kika” vas poziva da u ponedeljak, 8. aprila od 20 časova prisustvujete koncertnoj promociji njihovog debi albuma “Posledice puberteta”, u klubu “Elektropinor” (Cetinjsla 15, Beograd)

Sastav “Kika” nastao je pre dve godine, a čine ga afirmisani muzičari, poznati domaćoj publici: Kristina Jovanović Kika, vokal (mlada pozorišna, filmska i TV glumica); Mihajlo Bogosavljević, gitara; Mladen Lukić, bas i Miloš Jakovljević, bubnjevi.

Foto: Promo

Eksplozija pozitivne energije, žestoki tonovi i melodične linije, energični ženski vokal, pregršt mladalačkog šarma i neobično iskrenih stihova - čine album “Posledica puberteta”.

O tome kako su nastali i šta možete očekivati od albuma “Posledica puberteta”, bend jednoglasno objašnjava:

Bend “Kika” je nastao sasvim slučajno i to, verovali ili ne, u pozorištu. Ta instant konekcija je izrodila iskreno prijateljstvo i ovaj album. Na njemu je devet pesama u kojima se čujemo mi, naše shvatanje ljubavi i odnos prema životu koji ovaj bend gaji. Ovo radimo jer uživamo, ispunjava nas, čini srećnima i izvlači najbolje iz nas. Koliko se od puberteta zadržalo u nama - ostaje na vama da osetite.”

Od devet pesama sa albuma – “Drago Dragice”, “Zaistinski”, “Daj da letim sa tobom”, “Stalno mi te malo”, “Životinja”, “Izgubljena”, “Dišem”, “Ja kad pričam”, “Nikad”, možete čuti prvi objavljeni singl “Zaistinski”:

Foto: Promo

#Bend

#album

'