AKTUELNO

Ne menjajte kanal - prve dve epizode "Državnog službenika" pratite upravo sada na TV Pink!

Emitovanje nove akcione-krimi serije "Državni službenik" Predraga Gage Antonijevića upravo je počelo na TV Pink!

Foto: Promo

Upravo sada gledaoci Pinka imaće priliku da pogledaju čak prve dve epizode serije čiji je kreator Antonijević, koji potpisuje i produkciju, dok su autori teksta Dimitrije Vojnov, a režija je poverena iskusnom dvojcu Miroslavu Lekiću i Ivanu Živkoviću. “Državni službenik” nas uvodi u poslovne i privatne živote savremenih agenata službi zavetovanih na tajnost, otkriva nam opštu situaciju na tom polju i njihovu borbu sa svakodnevnim pretnjama kojima je izložena bezbednost naše zemlje.

Foto: Promo

Glavna uloga poverena je Milanu Mariću, koji je na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Berlinu odneo nagradu "Evropska zvezda u usponu". Marić u novoj hit seriji tumači mladog agenta Luku koji pokušava da pronađe ravnotežu između porodičnog i poslovnog života, između ideala i potreba države, profesionalnih iskušenja i moralnih dilema. Takođe, gledaoci će biti u prilici da vide i Tihomira Stanića, Marka Janketića, kao i doajene našeg glumišta - Žarka Lauševića, Aleksandra Berčeka, Nebojšu Dugalića, Nenada Jezdića, Martu Bjelicu, Ljubomira Bulajića, Nebojšu Ilića, Sonju Kolačarić i mnoge druge.

Foto: Promo

TV Pink prikazivanjem "Državnog službenika", koji se upravo sada emituje, nastavlja da prati svetske trendove i kvalitetnim i igranim programom osvaja još širu publiku - zato ne menjajte kanal i uživajte u čak dve epizode nove domaće serije koju ćete svake subote od 21h pratiti bez daha!

Pink.rs

#Državni službenik

'