AKTUELNO

Imamo neizmeran bazen talenata u Srbiji. Podigli smo ovu seriju na svetski nivo, i ovo je svetski standard, rekao je kreator i producent serije Predrag Gaga Antonijević za Novo jutro televizije Pink.

Kreator i producent serije Predrag Gaga Antonijević, rekao je da u Srbiji ima puno divnih glumaca i mnogo novih talenata.

Foto: TvPink Printscreen

- Imamo neizmeran bazen talenata u Srbiji. Podigli smo ovu seriju na svetski nivo, i ovo je svetski standard. Obzirom na tematski vrlo vruću priču, za koju se ranije niko nije hvatao, izazov je ogroman – rekao je Antonijević.

Foto: TvPink Printscreen

Kako kaže, postoji i velika nada da seriju otkupe i neke strane agencije.

- Holivud je već u Srbiji. Imamo dobar podsticaj za mlade koji se bave filmom i uopšte glumom – rekao je Antonijević.

Foto: TvPink Printscreen

Glumac Milan Marić rekao je da je sa ovom serijom na neki način pomerena lestvica, i da se otišlo korak napred u svakom smislu.

Foto: TvPink Printscreen

Glumica Nina Nešković, rekla je da je ovo sjajna serija, i naglasila da je cela ekipa odradila odličan posao.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksandra Kovač, kantautorka muzike za seriju "Državni službenik" rekla je da bez dobre muzike nema dobrog filma, a ni dobre serije.

- U poslednjih desetak godina se bavim filmskom muzikom, koju sam inače i magistrirala. Sa Gagom sam započela saradnju na “Ubice moga oca”, i sada je nastavila i ovo je stvarno svetski standard i do sada u produkcijskom ali ni u autorskom smislu, nismo imali u Srbiji. U dahu sam pročitala svih 12 epizoda, i znala sam da imamo hit - rekla je Kovač.

#serija

'