AKTUELNO

U subotu, u 21 sat na televiziji Pink, počinje akciona serija Državni službenik, domaći serijal, koji prikazuje život i posao agenata tajne službe u okolnostima savremene obaveštajne i opšte geopolitičke situacije.

Mlada glumica Vaja Dujović, koja igra suprugu jednog od pripadnika tajne službe, a čiji lik tumači mladi i perpektivan glumac Milian Marić, rekla je da nije bilo teško igrati sa njim jer ga poznaje dugi niz godina, jer su studirali zajedno, a hemiju između njih dvoje koja je bila prisutna na setu, ona opisuje kao hemiju između kolega.

-Mi smo mislili više na neku glumačku hemiju u smislu, neke energije i neke razmene glumačke, to je između nas kliknulo i kako kaže Milan, verovali smo jedno drugom na keca, tako da je to bila olakšavajuća okolnost – rekla je Dujović za Pink.

Što se ljubavnih scena u seriji tiče, ona kaže da glumci gledaju kad snimaju da deluje to što istinitije.

-Teško je igrati stvari, koje se zasnivaju na istini, kao što je ljubav, približiti gledaocima, tako da nije tako strašno, sve je to jedna glumačka igra – kaže ona.

Na pitanje koliko je zanimljiv život sa tajnim agentom, Dujović kroz smeh kaže da će to gledaoci imati prilike da vide.

Foto: TvPink Printscreen

-Uzbudljivo je, jer ta stvar koju imamo kod kuće je parealelna u odnosu na to šta državni službenik radi napolju, ovo je neka paralelna priča kako se on i ona nose sa tim i šta on to donosi kući – rekla je Dujović, dodajući da će to jako biti interesantno.

Kako kaže pogledala je prvu epizodu i nema utisak da je to nešto drugo od onoga što su snimali.

-Svaki put je kao neka nova magija, mi smo odvojeno snimali scene i onda se desila neka magija, ekipa je spojila sve u celinu i gledaoci sad to gledaju kao neku priču o kojoj ti mnogo više znaš – naglašava ona i dodaje da joj je svaki projekat kao prvi, tako da je uzbuđenje na nivou.

Foto: TvPink Printscreen

Kako ističe, u seriji ima dosta akcije, jer je prvenstveno to akciona serija, koja se ugleda na serije sa zapada i može da im parira, što je jako pohvalno za naše tržište i našu celu ekipu.

-Ima naravno i romanse, jer sve to mora da bude začinjeno romansama i onim sitnim i malo većim problemima – ispričala je ona.

Što se tiče starijih i iskusnijih glumaca koji su deo ekipe serije, Dujović kaže da je velika čast igrati sa njima.

Neki od članova glumačke ekipe su: Nebojša Dugalić, Marko Baćović, Radovan Vujović, Milica Mihajlović, Žarko Laušević, Milan Marić, Nina Nešković, Sonja Kolačarić...

#Državni službenik

#serija

'