AKTUELNO

U subotu, u 21 sat na televiziji Pink, počinje akciona serija Državni službenik, domaći serijal, koji prikazuje život i posao agenata tajne službe u okolnostima savremene obaveštajne i opšte geopolitičke situacije.

Glumac Petar Zekavica koji radi i živi u Moskvi već 25 godina, i s obzirom na svoju internacionalnu karijeru koja broji oko 80 naslova, smatra da je ovaj film jedan od boljih projekata u kojima je, kako kaže, imao čast da učestvuje.

- Dobra je priča, odlično je snimnjena, ima odličan glumački nastup i sastav. Da li ćemo ikada saznati da li i ko za koga radi? Lik koji tumačim je predstavnik međunarodnih tajnih službi, poručuje na kraju, ali i na početku „samo će vam se kast’i“, tako da je ovde jedan otvoreni final koji zadaje dosta pitanja. Dosta toga saznajemo u startu, ali i mnogo toga što tek treba da se otkrije – rekao je Zekavica.

Foto: TvPink Printscreen

Rekao je da je do sada snimnjeno 12 epizoda i da očekuje da će publika dobro reagovati na ovu priču.

- Ne mogu da kažem da je sve toliko puno isprepletano, ovo je serija o ljudima koji pokušavaju da dokažu istinu i pravdu. Moj lik je jedan od najintrigantnijih u celoj seriji. On je službenik nemačke ambasade u Srbiji, ali defakto se bavi bezbednosnim pitanjima. Dobro je obavešten i rukovodi se nekim ili nečim što stoji iza svega ovoga – rekao je Zekavica.

Foto: TvPink Printscreen

Kako kaže, ovo je za njega bio veliki san, i dodaje da je ovo njegov prvi nastup u Srbiji kao glumca na domaćem terenu.

#Državni službenik

#Petar Zekavica

#serija

'