AKTUELNO

Od 5. do 17. aprila najveći dečiji sajam u prestonici!

23. DEČIJI SAJAM održaće se od 5. do 7. aprila u hali 3 Beogradskog sajma. Mališane očekuje nezaboravna zabava, smeh i igra, a ulaz na manifestaciju je i ove godine besplatan za sve posetioce.

U toku tri dana najveće dečije regionalne manifestacije ovog tipa, u petak od 12 do 19 časova i za vikend od 10 do 19 časova, posetioci će moći da uživaju u neprekidnom edukativno–zabavnom programu. Brojni nastupi plesnih grupa, pozorišne predstave, modne revije, kao i najpopularnije dečije pesme koje će izvoditi horovi obogatiće program na glavnoj bini. Mališani će imati priliku da učestvuju u najrazličitijim igricama, pa tako i da se takmiče u tome ko će naduvati veći balon žvakajući žvaku. Igre memorije, puzijade i velika nagradna igra u kojoj učesnike očekuju lepe nagrade, neizostavni su deo Dečijeg sajma.

Foto: Promo

Istovremeno, zabava je planirana i na sportskom terenu, gde će biti organizovani turniri i takmičenja u grupnim sportovima u nekoliko različitih disciplina, predstavljanje sportskih saveza i klubova, a biće obezbeđeni i vaučeri za mališane. I ove godine na Sajmu biće postavljen i Tatami poligon borilačkih veština. Prvi put ćemo imati i popularni "Bubble soccer", a i ovoga puta prudružiće nam se mališani iz Zvečanske.

Osim toga, specijalni gosti biće nam i najmlađi fudbaleri Beograda – dečaci 2012. godište. Dok se deca budu zabavljala, roditelji, bake, deke i svi oni malo stariji imaće priliku da, po specijalnim promotivnim, sajamskim cenama, nabave proizvode namenjene deci i porodici. Više od 100 izlagača predstaviće svoje proizvode i usluge: od odeće, obuće, hrane, opreme za decu i bebe, preko knjiga, igračaka, do raznih školica i centara za edukaciju, časopisa...

Foto: Promo

Kao i svake godine, sa najmlađima će se družiti i Žandarmerija, Saobraćajna policija i Vatrogasna brigada kojima se mališani i te kako raduju.

#deca

#sajam

'