AKTUELNO

Ulaznice za koncert koštaju 300 dinara, a prodavaće se na ulazu u klub.

Bendovi Vizelj i Buč Kesidi održaće zajednički koncert u subotu, 7. januara, u beogradskom Elektropioniru s početkom u 21 čas.

Bend Vizelj osnovan je početkom 2013 godine. Pocetkom 2014. godine uživo snimaju svoj prvi EP u studiju P3 koji je izašao za kultnu izdavačku kuću "Slušaj Najglasnije" (Majke, Goribor, Satan Panonski). Producent je Ivan Petrović (Sharks, Snakes and Planes).

U međuvremenu, bend je radio na materijalu za predstojeći album, kao i na promociji aktuelnih pesama. U periodu između 2014. i 2016. bend je imao priliku da deli binu sa raznim izvođačima, od kojih su neki Repetitor, Artan Lili, Psihomodo Pop, Sharks Snakes & Planes, Bolesna Štenad, Nikola Vranjković, Battleme (USA)... 16. aprila, bend je održao uspešnu promociju debitantskog albuma "Naj Bolji" pred punim klubom Doma Omladine u Beogradu.

Album, kao nastavak ideja prvog EP-a, formirao se tokom dve godine u beogradskom umetničkom centru, bivšoj zgradi državne štamparije, BIGZ-u.

Vizelj su: Veljko Milinković (vokal/gitara), Aleksa Nedić (vokal/bas gitara) i Andrej Mladenović (bubnjevi).

Buč Kesidi je mladi levoruki pancevački rokenrol trio nastao 2014. godine. Bend 2015. godine potpisuje ugovor za izdavačku kuću Lampshade media i izbacuje mini EP pod nazivom "Španska serija" koji je zapravo uvertira u debi album "Posesivno-osuplsivni hospul".

Bend je do sad svirao sa Jarbolima, Stuttgart Online-om, Artan Lilijem, kao i na mnogim festivalima - Exit, Arsenal Fest, Berlin Music Fest München i drugima. Poznat je po hitovima Jaa (imam plaan), Pola pet, Stani!! Stani!!! koji su obarali rekorde na nepostojećim top listama.

Ovaj bombastični sastav čine Luka Racić, Zoran Zarubica i Alen Duš.

I. P.

#Bend

#Događaji

#Događaji iz oblasti kulture | nauke i umetnosti

#koncert

'