AKTUELNO

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su pobedili Galatasaraj 87:57 (26:13, 18:13, 25:21, 18:10) u Beogradu u 5. kolu A grupe Evrokupa.

Ekipa Milana Tomića u hali "Aleksandar Nikolić" lako je došla do četvrtog trijumfa u tom takmičenju i vratila se na pravi kolosek posle poraza u Breši.

Foto: Beta

Najefikasniji na meču bio je Džo Regland sa 21 poenom, Bili Beron imao je 16, Majk Cirbes 15, a kod gostiju Tadž Vebster 16.

Foto: Beta

Utakmica je odigrana u odličnoj atmosferi pred 6.000 gledalaca, među kojima je deo njih nosio majice sa likom Marka Ivkovića, ubijenog navijača u Istanbulu pre četiri godine baš pre duela dva tima u Evroligi.

Zvezda u sledećoj rundi Evrokupa gostuje Ulmu za osam dana.

Foto: Beta

Delije u majicama sa likom Ivkovića protiv Galatasaraja

Grupa najvatrenijih navijača košarkaša Crvene zvezde, na večerašnji meč protiv Galatasaraja u Evrokupu došla je u majicama sa likom Marka Ivkovića, ubijenog pre četiri godine u Istanbulu pre meča protiv istog rivala. Oni su pred meč sa turskim timom u hali "Aleksandar Nikolić" odlučili da, bar za večeras, prekinu bojkot organizovanog dolaska na utakmice Zvezde i ponovo pruže podršku košarkašima. Skoro ceo B sektor hale obeležen je teget bojom zbog majica sa likom Ivkovića, uz zastavu jagode, dok su gosti iz Istanbula dočekani gromoglasnim zvižducima. Utakmica košarkaša Crvene zvezde i Galatasaraja počela je u 19 sati i iz bezbednosnih razloga nosi epitet visokog rizika.

#KK Crvena zvezda

'