AKTUELNO

Srpski košarkaški reprezentativac Miroslav Raduljica ustupio je na jedan dan svoj profil na društvenoj mreži Instagram humanitarnoj organizaciji "Zajedno za život".

Humanitarna organizacija "Zajedno za život", koja pomaže oboleloj deci u procesu lečenja, ;koristiće profil poznatog košarkaša danas u toku dana za promovisanje svojih aktivnosti i pokušaće da približi ljudima temu pomoći porodicama čija se deca leče, i ponuditi im priliku da se i sami uključe u rad organizacije. Promovisaće se i veliki Humanitarni Sportski Bazar koji će biti organizovan 28. septembra od 19 sati u Dorćol Placu, a ta akcija biće prilika da posetioci direktno od poznatih sportista kupuju rekvizite i suvenire i tako doniraju u fond za pomoć.

Na Sportskom Bazaru naći će se poznati košarkaši, vaterpolisti, fudbaleri, kao i javne ličnosti.

Takođe, biće prisutni i muzičari, pa će tako grupa Beogradski Sindikat imati štand na kome će prodavati svoje majice, a Prljavi inspektor Blaža prodavaće svoje knjige i majice na svom štandu.

Na štandu Košarkaškog saveza Srbije biće reprezentacija u basketu 3 na 3, na štandu Olimpijskog Komiteta biće Zorana Arunović, dok će na vaterpolo štandu posetioci imati priliku da se druže sa legendarnim golmanima Denisom Šefikom i Nikolom Kuljačom.

Sredstva prikupljena od sportske opreme i rekvizita biće usmerena Humanitarnoj organizaciji "Zajedno za život", koja je donirala više od četiri miliona dinara i pomogla više od tridesetoro dece.

Pored organizovanja sportskih humanitarnih akcija za sakupljanje sredstava koja jesu glavni cilj, organizacija ima za cilj i da aktivno pomaže roditeljima čija su deca bolesna pružajući podršku vezanu za prevod dokumentacije, povezivanje sa roditeljima koji su prošli kroz procese lečenja sa svojom decom, kao i traženje smeštaja u inostranstvu dok traje lečenje.

Humanitarna organizacija "Zajedno za život" funkcioniše sa jednim opštim fondom za pomoć deci koja se leče u zemlji i inostranstvu.

#Humanitarna akcija

#Instagram

#Miroslav Raduljica

'