AKTUELNO

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević, uoči gostovanja Borcu, istakao je da su jasne ambicije crveno-belih kada je reč o Superligi, bez obzira na to što smatra da u Čačku očekuje tešku utakmicu protiv kluba za čije dosadašnje rezultate izražava veliko poštovanje.

- Borac je pokazao veliku ozbiljnost u pristupu takmičenju u prva dva kola Superlige Srbije. Sve što su uradili tokom ove sezone navodi ka tome da neće biti lako protiv njih, naročito ne u Čačku gde publika voli i zna košarku ii uvek ispuni dvoranu do poslednjeg mesta. Igrali su završnicu ABA 2 lige, bili prvi u ligaškom delu sezone i zaslužuju maksimalno poštovanje za sve što su uradili do sada. Ipak, naše ambicije se znaju - rekao je Alimpijević za klupski sajt.

Košarkaš crveno-belih Marko Kešelj skrenuo je pažnju na atmosferu koja očekuje njegov tim.

- Veoma nezgodno gostovanje je pred nama. Borac je odličan tim što je pokazao svojim učešćem u ABA 2 ligi i u prva dva kola Superlige Srbije. Drago nam je što ćemo gotovo izvesno igrati utakmicu pred punim tribinama. Poznato je kakvu atmosferu prave Čačani i koliko vole košarku - rekao je Kešelj.

Utakmica između Crvene zvezde i Borca, dve ekipe koji imaju maksimalan učinak posle dva kola u A grupi Superlige Srbije, igra se sutra od 18 sati u Čačku.

#Dušan Alimpijević

#KK Borac

#KK Crvena zvezda

'