AKTUELNO

Odlučio je da je to najbolje za njega i njegovo zdravlje.

Mnoge je potresla, ali u isto vreme i razočarala vest da Miloš Teodosić ipak neće igrati za našu zemlju na predstojećem Evropskom prvenstvu zbog povrede lista.

Košakašu sledi oporavak i nakon konsultacije sa mnogim stručnjacima Miloš je odlučio da će mu lečenje u Americi najviše pomoći. On će ovih dana spakovati kofere i produžiti u Los Anđeles, dok će njegova supruga Jelisaveta ostati u Beogradu zbog brojnih poslovnih obaveza koje ima u narednom periodu.

Foto: Tanjug

- Teško im je palo što se razdvajaju, a Jelisaveti je još teže što ostavlja Tea samog na lečenju. Ipak, pozorišna sezona je počela i u septembru će raditi na nekoliko projekata. Nastavlja s igranjem u predstavi, a uveliko traje snimanje druge sezone krimi serije, u kojoj glumica ima zapaženu ulogu - kaže izvor blizak paru.

Ipak, ukoliko bude našla malo slobodnog vremena, Jelisaveta će otputovati u Ameriku, a kada Miloš bude završio sa lečenjem, njih dvoje će otići na zasluženi odmor.

Proitajte još:NISU MOGLI DA SE OBUZDAJU: Goca i Raša se dohvatili na ulici, svi su gledali ovu PERVERZNU SCENU! (FOTO)

Foto: Tanjug/PrintscreenYoutube

- Pričali su i o venčanju i oboje se složili da Miloš treba dobro da se odmori od obaveza i nakon toga će se detaljno dogovoriti o pripremi crkvenog venčanja, budući da je pre nekoliko meseci održano samo građansko u jednom popularnom prestoničkom restoranu - kaže izvor.

Jelisaveti je najbitnije da Tea prođe povreda i ne želi da ga pritiska, a košarkaš je supruzi prepustio organizaciju crkvenog venčanjavna kom će prisustvovati samo članovi porodice i najuži krug prijatelja.

Foto: Beta

- Još nisu odabrali u kojoj će crkvi i pred Bogom izgovoriti sudbonosno „da”, ali u opciji je nekoliko crkava. Sada Teo treba da izleči povredu, a na odmoru će se dogovoriti o crkvenom venčanju - zaključuje izvor.

Autor: Pink.rs

#Jelisaveta Orašanin

#Miloš Teodosić

'