AKTUELNO

Kuzmić se uspešno oporavlja nakon teške saobraćajne nesreće: "Hvala svima od srca za brigu koju su iskazali od trenutka kada sam doživeo i preživeo tešku nesreću"

Posle prve fotografije Ognjena Kuzmića nakon saobraćajne nesreće, i Crvena zvezda je objavila fotografiju igrača crveno-belih iz bolničke postelje, kao i njegovu prvu izjavu.

Košarkaš se, kako navode u Zvezdi, uspšeno oporavlja posle teške saobraćajne nesreće koju je doživeo pre 10 dana, i od ponedeljka se nalazi na odeljenju intenzivne nege Urgentnog Centra u Beogradu.

Oporavak Kuzmića ide najboljim mogućim tokom, prvotimac Crvene zvezde se normalno hrani, komunicira sa okolinom, ali lekarski konzilijum i dalje insistira na maksimalnom oprezu kada je Ognjen u pitanju.

Foto: KK Crvena zvezda

Predstavnici kluba i danas su obišli Ognjena Kuzmića koji u vrlo dobrom raspoloženju čeka dalji oporavak i skori izlazak iz bolnice:

Želeo sam ovom prilikom da se zahvalim svima koji su brinuli za mene nakon svega što sam doživeo i proživeo. Na prvom mestu predsedniku kluba i svima iz Crvene zvezde, lekarima i celom timu na čelu sa doktorom Baščarevićem i Olujićem, medicinskim sestrama, ostalim doktorima, ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru koji se takođe mnogo založio za mene, lekarima u Banja Luci doktoru Đajiću, svim mojim saigračima, bivšim i sadašnjim, saigračima iz reprezentacije, selektoru Đorđeviću, i naravno puno hvala navijačima moje Crvene zvezde koji su brinuli za mene, slali mi podršku i preko mojih najbližih, preko kluba i na kraju i sa onim transparentom na utakmici koji me zaista pogodio u srce. Hvala svima, izvinjavam se ako sam nekoga izostavio, toliko toga se dogodilo u samo 10 dana. Na meni je sada da se oporavim potpuno slušajući doktore, osećam se dobro, i idemo napred! - rekao je Kuzmić, koji će i naredne dane provesti na oporavku u Urgentnom centru u Beogradu.

#Ognjen Kuzmić

'