AKTUELNO

Uz njega su i Delije i Grobari!

Reči podrške teško povređenom Ognjenu Kuzmiću ne prestaju da se nižu na društvenim mrežama. Centar Crvene zvezde i reprezentacije Srbije učestvovao je u udesu koji se jutros dogodio kod Banjaluke, a zbog ozbiljnosti povreda prevezen je helikopterom u Beograd.

Osim KK Crvena zvezda, iz kojeg su se oglasili saopštenjem, a u kojem ističu da se nadaju da će Kuzmić biti dobro, podršku su mu pružile brojne sadašnje, ali i bivše kolege, pa tako i doskorašnji košarkaš Crvene zvezde Nemanja Dangubić.

Foto: Printscreen Instagram/danga06

Fudbalski klub Crvena zvezda na svom zvaničnom Tviter nalogu napisao je "Kuzmiću, tvoja Zvezda je uz tebe! Izdrži". Podrška je stigla i od KK Partizan, koji je putem društvenih mreža objavio "Izdrži Kuz! Reprezentativcu Srbije i košarkašu Crvene Zvezde Ognjenu Kuzmiću želimo brz i uspešan oporavak!".

Povodom nesreće oglasila se i regionalna ABA liga: "Ognjene, misli porodice ABA lige su s tobom. Nadamo se da ćeš i ovu bitku da dobiješ".

Poštovaoci Kuzmićeve igre ne prestaju da, ispod fotografija na njegovom Instagram profilu, nižu reči nade da će se košarkaš oporaviti i da će uskoro nazad na teren.

Podška je stigla i od Košarkaške lige Srbije, Košarkaškog saveza Srbije, kao i od mnogobrojnih košarkasa i košarkaških klubova, među kojima su poruke Luke Mitrovića, Luke Dončića, KK Barselone, Efesa...

Foto: Printscreen Instagram/ognjenkuzmic1

Podršku, povređenom Kuzmiću uputio je i njegov kolega, košarkaš Nemanja Nedić.

Nedić je na društvenoj mreži Instagram postavio fotografiju sa Kuzmićem, kako poziraju kroz ram na kom piše 'warriors'.

Foto: Printscreen Instagram/neda1624

Kuzmić je karijeru počeo u banjalučkom Borcu, a nastupao je i za Čelik, Malagu, Huventud, Panatinaikos.

Nosio je dres NBA ligaša Golden Stejta, sa kojim je 2015. godine osvojio šampionski prsten.

Pre povratka u Zvezdu, dve sezone je proveo u Realu, a u dresu nacionalne selekcije ima osvojeno srebno na EP 2017. goodine.

#Ognjen Kuzmić

'