AKTUELNO

Proslavljeni košarkaš jednoglasno je izabran na ovu funkciju.

Predrag Danilović je jednoglasno izabran za novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije na izbornoj skupštini ove organizacije.

Na sednici je prisustvovalo 27 od 42 delegata, i svi su glasali za Danilovića.

- Veoma sam počastvovan, ovo je veliko priznanje za celu moju karijeru i kao sportiste i kao funkcionera. Nisam spremao nikakav govor jer smatram da je ovako mnogo iskrenije i bliže. Gospodin Dragan Đilas je moj dugogodišnji familijarni prijatelj i ponosan sam i na to i na njegov rad u Savezu. Ako moj tim uspe jedan deo ovoga sto je Đilas uradio - biću veoma ponosan. Hvala Đilasu za sve što je uradio za srpsku kosarku. Sve ćemo učiniti za dobre rezultate. Za sve sugestije i kritike moja vrata i vrata saradnika biće uvek otvorena. Da sve bude lice u lice. U KSS su uvek vladali sloga i jedinstvo. Trebaće mi sva vaša pomoć. Nije mi nimalo svejedno, mislio sam da nešto znam ali imam mnogo toga da učim . poručio je novi predednik Košarkaškog saveza Srbije.

On je na ovoj funkciji zamenio Dragana Đilasa koji je primio zlatnu značku Košarkaškog saveza Srbije za zasluge ovom trofejnom sportu.

N. Petričević

#Košarkaš

#Predrag Danilović

#predsednik

'