AKTUELNO

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović zahvalio se danas navijacima na fantastičnoj podršci protiv Armanija u Milanu i pozvao ih da i u nedelju protiv Budućnosti pruže ekipi maksimalnu podršku.

"Ostvarili smo ove sezone mnogo velikih pobeda u Evroligi, nalazimo se u dobroj poziciji da ostvarimo plasman u plej-of , što bi bio ogroman uspeh.. Ali, ponovo moram da nas vratim u našu realnost..Da bsmoi i sledeae sezone punili Arenu, igrali protiv najjačih timova Evrope i bili deo te elite i Evrolige, mi moramo da ispunimo glavni cilj koji smo zacrtali na početku sezone ? a to je osvajanje ABA lige! Imamo sistem, imamo kvalitet, ali da bismo došli do tog cilja, potrebna nam je podrška", rekao je Čović za sajt kluba. On je apelovao na sve one kojima je crveno-bela boja u srcu, da budu sada tu, kada je najvažnije.

"Retko koristim termin "moramo?, ali u nedelju zaista moramo da ispunimo dvoranu i pružimo podršku momcima na parketu. Utakmica koja nam se bliži poprima dozu "mističnosti? jer se dešavaju neke "zagonetne? stvari. Sve to neće biti važno, niti uticati na dešavanja na terenu, ako budemo imali punu dvoranu i prepoznatljiv huk sa tribina. Zato, očekujem gromoglasnu podršku u izuzetno teškoj utakmici koja nas čeka u nedelju i da budemo kao jedan", poručio je Čović.

Prva utakmica polufinala plej-ofa ABA lige između Crvene zvezde i Budućnosti igra se u nedelju od 19 sati u dvorani Aleksandar Nikolić.

#KK Crvena zvezda

#Košarka

#Nebojša Čović

'