AKTUELNO

Samopuzdanje nam nije poljuljano uprkos porazima od Efesa i Cedevite.

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da veruje da njegova ekipa može da napravi novo iznenađenje i protiv Fenerbahčea zabeleži prvu pobedu u Top16 fazi Evrolige.

-Igramo četvrti meč sa Fenerbahčeom ove sezone, kada se računa i prijateljski u Zadru. Tri puta smo poraženi prilično ubedljivo, a sada imamo novu priliku. Pokazali smo da možemo sa najvećima, gajimo nadu da možemo da napravimo iznenađenje i ostvarimo prvu pobedu u Top16 fazi Evroligi- rekao je Radonjić na konferenciji za medije u hali Pionir.

Crnogorski trener dodao je da ima sitnih problema u igračkom kadru. -Micić ima temperaturu, dok Simonović i dalje kuburi sa povredom zgloba. Verujem ipak da će biti spremni- naveo je Radonjić.

On je poručio da žali zbog tesnih poraza od Efesa i Cedevite, ali i da ekipi nije palo samopouzdanje.

-Odigrali smo izvanredno u Istanbulu i ostaje žal za pobedom. Da smo uradili nekoliko sitnica, ne bismo ni došli u situaciju da branimo poslednji napad. I protiv Cedevite je bilo slično. Imali su drugi veći timovi prednost protiv nas, pa smo stizali i pobeđivali. Ako nam nije palo samopouzdanje posle visokog poraza od Himkija u Rusiji, ne vidim razlog da sada bude drugačije- zaključio je Radonjić.

Utakmica 2. kola E grupe Top16 faze Evrolige između Crvene zvezde i Fenerbahčea igra se u petak od 20 sati u dvorani Pionir.

'