AKTUELNO

Bez opterećenja u meč sa Fenerbahčeom

Košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović rekao je da crveno-beli bez opterećenja ulaze u meč sa Fenerbahčeom u Evroligi, ali da veruje da mogu da naprave još jedno iznenađenje i savladaju favorizovanog rivala.

-Fener je izuzetno kvalitetna ekipa. U odličnoj su formi i imaju sastav za najviše domete u Evroligi. Mi smo plasmanom u Top 16 ostvarili zacrtani cilj, ali nećemo se tu zaustaviti. Sada želimo da uživamo i da igramo dobre utakmice sa najboljim ekipama- rekao je Simonović.

Iskusni reprezentativac je istakao da je možda najveća prednost turskog tima trener Željko Obradović.

-Fener pre svega ima Željka na klupi, a svi znamo šta to znači. Sjajno su popunjeni na svim pozicijama i u njihovom sistemu uvek neko drugi iskoči i reši utakmicu. Jednostavno su izvanredan tim- rekao je nekadašnji kapiten crveno-belih i dodao:

-Igranje u Pioniru je stvarno naša velika prednost. Uz naše navijače smo i napravili ovaj rezultat. Verujem da možemo da nastavimo sa iznenadenjima. Mislim da bi trebalo šansu da tražimo u utakmicama koje igramo kod kuće, jer niko nema takav domaći teren i navijače kao mi- zaključilo je iskusno krilo Crvene zvezde.

Utakmica 2. kola Top16 faze Evrolige između Crvene zvezde i Fenerbahčea igra se u petak od 20 sati u hali Pionir.

'