AKTUELNO

Jelisaveta Orašanin, popularna srpska glumica i supruga našeg reprezentativca Miloša Teodosića, otkrila je usred predstave gde će kapiten Orlova igrati naredne sezone.

Prilikom izvođenja popularne predstave "Hotel 88" glumac Vlada Aleksić i Jelisaveta u jednoj urnebesnoj improvizacji raspametili su Delije.

- Neka naša glumica glumila po hotelima, serijama nekim dibidus karijera nije ni bitno! Ona mačka upoznala tog košarkaša, ne znam ni kako se zove, nije ni bitno. Zabavljala se sa dva-tri meseca, otišla s njim u LA... Šetala tamo malo kučiće po plaži. Onda zatrudnela, pa se porodila... Američko državljanstvo! Živ nisam da saznam gde će dalje?! - rekao je u predstavi Aleksić.

Odgovor supruge našeg kapitena izazvao je neviđene ovacije publike.

- Pa u Zvezdu, gde će! - rekla je Jelisaveta.

Ova scena sa predstave ekspresno je postala hit na društvenim mrežama. Glumica je bacila navijače kluba sa Malog Kalemegdana u trans!

Podsetimo, Teo je bez kluba od februara i rastanka sa LA Klipersima, a Crvena zvezda priprema opasan tim za novu evroligašku sezonu. Pored brojnih pojačanja koja su već stigla na Mali Kalemedan, timu Milana Tomića svakao nedostaje dobar plejmejker, a suvišno je govoriti o kvalitetima jednog od najiskusnijih srpskih košarkaša.

#Jelisaveta Orašanin

#Košarka

#Miloš Teodosić

'