AKTUELNO

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je danas, pred meč protiv Krke u ABA ligi, da je za crno-bele veoma važno da pokažu da su u stanju da igraju na vrhunskom nivou dva puta nedeljno.

- Veoma je važno za nas da pokažemo kako smo u stanju da igramo na vrhunskom nivou dva puta nedeljno. Ovaj ritam utakmica tako nešto od nas zahteva i mi moramo da se tome prilagodimo. Krka je u situaciji da joj je svaka utakmica ključna, ali ni nama nije ništa manje važna, stoga očekujem dobar duel - rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Košarkaši Partizana sutra dočekuju Krku u utakmici 15. kola ABA lige.

U prvoj ovosezonskoj utakmici, Krka je u Novom Mestu pobedila sa 80:76.

- Utakmica protiv Krke je veoma važna za nas jer imamo priliku da popravimo svoj položaj na tabeli i da učvrstimo svoju poziciju u trci za plej-of. Takodje, ovo je dobra prilika da na temeljima pobeda iz prethodna dva susreta gradimo nove uspehe. Znamo da će podrška u dvorani biti sjajna i spremni smo da se borimo za pobedu - rekao je Aleks Renfro.

Partizan posle 14 odigranih kola ima osam pobeda i šest poraza i trenutno je četvrti na tabeli regionalnog takmičenja, dok je Krka poslednja sa skorom 4/10.

Utakmica je na programu sutra od 19.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Ulaznice za taj meč su od danas u prodaji po ceni od 400 dinara za tribine, 600 dinara za parter, 2.200 za belu ložu, odnosno 2.500 dinara za plavu ložu.

#Andrea Trinkijeri

#KK Partizan

'