separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

sport

KUZMIĆ ČUDO! Samo nekoliko dana od udesa i kome, Zvezdin centar obilazio beogradske kafiće (FOTO)


Centar Zvezde izašao je iz bolnice i obilazio kafiće na Savskoj promenadi u Beogradu samo 11 dana nakon saobraćajne nesreće posle koje je bio u komi zbog teških preloma.


Kuzmić je 14. jula doživeo udes u Republici Srpskoj kod sela Ramići kada se sa prijateljem Bogdanom Ilićem vraćao sa svadbe. 

Autor: prijedordanas.com, Printscreen Instagram/ognjenkuzmic1

Njegov "porše kajen" je pri ogromnoj brzini zakačio BMW, koji je išao iz suprotnog pravca, a zatim su isprevrtao i završio u jarku.  

Operisali mu vilicu

Tom prilikom reprezentativac Srbije zadobio je teške povrede glave i grudnog koša. On je imao otok na mozgu, a obe vilice i jagodične kosti bile su mu smrskane. Lekari su procenili da je životno ugrožen, pa je helikopterom hitno prebačen u Beograd na Klinički centar Srbije. 

Autor: Informer DN

Lekari su ga držali u indukovanoj komi kako ne bi trpeo velike bolove, a 17. jula su mu operisali lice i vratili kosti vilice u normalan položaj kako bi mogao da diše. 

Samo dan kasnije, Kuzmić je probuđen iz kome i vrlo brzo je počeo da hoda, da bi u četvrtak, 25. jula izašao iz bolnice! Istog dana viđen je na Savskoj promenadi u Beogradu kako sa prijateljem obilazi kafiće.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti