separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

sport

BIVŠI REPREZENTATIVAC SRBIJE PRIVEDEN! Pijan divljao na bazenu u Ovči: RAZBIJAO FLAŠE, PSOVAO I PRETIO, pa na trežnjenju proveo 12 sati!


Kako saznaju beogradski mediji, košarkaš Dragan Labović (32) priveden je u četvrtak zbog sumnje da je na jednom bazenu u Ovči, u Beogradu, pijan pravio incidente.


Kako otkrivaju izvori za medije, Labović je posle nekoliko popijenih piva počeo da razbija flaše, psuje i vređa izvesnog Lazara M. (25).

- Incident se dogodio oko 18 sati, a policiju je pozvao Lazar M. pošto je bazen pored kog je sedelo društvo u kom su bila obojica njegov - otkriva izvor.

Vidno pijan, košarkaš je navodno psovao mladića i pretio da će da mu zapali kuću.

- Je*aću u ti mamu, zapaliću ti sve što imaš, siso jedna mala, pu*i kurac - vikao je navodno košarkaš, posle čega je mladić pozvao policiju, koja je brzo stigla na adresu.

Sagovornik otkriva da je Labović bio pod dejstvom alkohola i da je posle privođenja u stanicu policije proveo 12 sati na trežnjenju.

- Odbio je da uradi alko-test, ali je zadržan u stanici policije Borča, iz koje je pušten juče ujutru - dodaje izvor.

Protiv košarkaša je, kako objašnjava, podneta prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira. Još uvek nije poznato zbog čega je Labović napravio incident na bazenu.

Komšije Lazara M. kažu da se u četvrtak iz dvorišta čula glasna muzika.

- Ljudi su dolazili i odlazili, nismo primetili da li je među njima bio i Labović, niti znamo da se dogodio incident - kaže komšija i dodaje da se sa Lazarom ne druži jer je "on nadmen".

- Često, naročito tokom leta, on pravi žurke na bazenu, pa mi više na to i ne obraćamo pažnju - kaže meštanin Ovče.

Sedeo s Karićem

Inače, ime Dragana Labovića pominjalo se u medijima i početkom meseca, kada je u jednom lokalu u centru Beograda pretučen Simon Karić. Kako je Kurir pisao, Labović je sedeo sa njim za stolom kada se incident dogodio.

- Labović je sedeo sa Karićem, a Simon je tada u prvoj izjavi policiji rekao da ga je napao neko ko je sedeo za njegovim stolom. Međutim, Karić je potom promenio izjavu i rekao da ne zna ko su napadači, niti zbog čega su ga napali dok je sa prijateljem sedeo u kafiću - podseća sagovornik.

Simon Karić je tada zadobio povrede glave i pomoć mu je ukazana u Urgentnom centru.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti