separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

sport

KUZMIĆ MORA NA TEŠKU OPERACIJU: Očekuje ga komplikovani zahvat zbog SMRSKANE VILICE, lekari ga drže u komi kako ne bi trpeo STRAVIČNE BOLOVE!


Kuzmić će biti operisan na odeljenju maksiofacijalne hirurgije.


Prema zvaničnim informacijama, stanje Ognjena Kuzmića je "i dalje nepromenjeno", dok prema nezvaničnim saznanjima medija, centra KK Crvena zvezda i reprezentacije Srbije očekuje prebacivanje na drugo odeljenje.

Naime, Kuzmić će biti prebačen na odeljenje maksiofacijalne hirurgije.

Autor: Wikipedia

- Tamo ga čeka veoma komplikovana operacija budući da mu je vilica smrskana - kaže izvor medija, koji je želeo da ostane anoniman. 

Naš reprezentativac se i dalje nalazi u indukovanoj komi, pošto bi u suprotnom trpeo nesnosne bolove. Kuzmića posećuju roditelji.

Podsetimo, u nedelju rano ujutru, došlo je do teške nesreće na magistralnom putu Banjaluka-Prijedor, a nakon udesa morali su da reaguju i banjalučki vatrogasci. Kuzmić je sa teškim povredama prevezen u Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske, a zatim je helikoterom prebačen u Srbiju.

Autor: prijedordanas.com

U Urgentnom centru u Beogradu Kuzmić je smešten u šok sobu, a poslednji put o njemu je zvanično govorio klub u koji se vratio, KK Crvena zvezda, koji je juče javio "da je zdravstveno stanje centra stabilno, ali i dalje vrlo ozbiljno".

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti