AKTUELNO

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović izjavio je da je zadovoljan prvom NBA sezonom u dresu Sakramenta u kojoj je izabrabn u drugu petorku "rukija" i za sledeću najavljuje 10 do 15 pobeda više.

- Na početku je bilo "klimavo" dok nisam ušao u ritam, jer sam imao tešku prethodnu sezonu u Fenerbahčeu i nastup sa reprezentacijom na Evropskom prvenstvu. Naporno je kada se uđe u te utakmice, igra se dan za dan, ali sam se privikao. Ekipa je dosta mlada i talentovana, nema mnogo vremena za treninge pa uigravanje ide kroz utakmice. Cilj za sledeću je da imamo 10-15 pobeda više - rekao je Bogdanović novinarima na promociji njegovog kampa.

Drugo izdanje kampa Bogdan Bogdanović, za dečake i devojčice rođene 2002, 2003. i 2004. godine održaće se 23. i 24. juna na terenima KK Partizan na Malom Kalemegdanu.

- Izuzetna mi je čast da pokažem kako je biti profesionalni sportista bar za vikend. Organizacija je napredovala dosta. Ove godine smo ubacili novitete, da pokazemo grad, organizovaćemo plovidbu, odlazak u pozorište. Pozvaću svoje prijatlje iz reprezentacije da budu gosti, a biće i iznenađenja - poručio je Bogdanović.

#Bogdan Bogdanović

#NBA

'