AKTUELNO

Kuzmić doživeo nesreću u Republici Srpskoj.

Košarkaš Crvene Zvezde i reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na putu Banjaluka-Prijedor u Ramićima, saznaje Srpskainfo.

Kuzmić je povređen kada su se sudarili automobili “porše’ i” BMW “.

Reprezentativac Srbije nalazio se u “poršeu”.

Foto: Printscreen Instagram/ognjenkuzmic1

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović nije želeo da komentariše nesreću, navodeći za Pink.rs da je Klub izdao saopštenje i da se ostalo "čeka". U saopštenju se navodi sledeće:

" KK Crvena zvezda mts sa žaljenjem obaveštava srpsku košarkašku javnost da je u nedelju u jutarnjim časovima na magistralnom putu Banja Luka - Prijedor centar našeg kluba i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

Tom prilikom Ognjen je doživeo teške povrede glave i grudnog koša, i zbog delikatnosti povreda u toku je njegovo hitno prebacivanje u Beograd.

KK Crvena zvezda o daljem toku situacije infromisaće javnost kada bude prikupio kompletne informacije vodeći računa o privatnosti Ognjena Kuzmića i delikatnosti situacije."

Osim Kuzmića teško je povređen i njegov prijatelj Bogdan Ilić koji je takođe bio u “poršeu”. U “BMW“ su bili Marko Miljatović (32) iz Prijedora i Dražen Janjanin (30) iz Prijedora i oni su zadobili lakše povrede.

Centar Zvezde i reprezentacije Srbije smešten je u Klinički centar Republike Srpske.

Centar reprezentacije Srbije i povratnik u tabor crveno-belih, kako saznaju mediji, pre nesreće bio na jednoj svadbi u Prijedoru.

#Sudar

'