AKTUELNO

Dalibor Krković, navijač Crvene zvezde sa kojim se Milan Kalinić sukobio uoči meča crveno-belih sa Partizanom, oglasio se povodom incidenta.

Dalibor Krković, navijač Crvene zvezde, sa kojim se u subotu uveče sukobio TV voditelj i glumac Milan Kalinić, oglasio se povodom incidenta i rekao da je on izazvao tuču.

Krković je rekao da je nervoza pred utakmicu uticala da napadne Kalinićevog druga, što je iznerviralo TV voditelja i nastao je pravi haos.

Foto: Pink.rs

- Iskreno mi je žao zbog svega što se Milanu Kaliniću i meni dešava od nemilog događaja sa večitog derbija. Da mogu da vratim vreme, drugačije bih postupio. Tuču sam ja izazvao, jer sam zbog nervoze, velikog pritiska pred utakmicu, svoje nepromišljenosti napao Kalinićevog druga. I mogu samo da priznam da bih sigurno odreagovao isto kao i Kalinić da je neko udario mog prijatelja. Neizrecivo mi je žao dok gledam ovu hajku na njega, kako ga razvlače po medijima, jer je sve prenaglašeno i preterano - izjavio je Krković.

On još ne može da veruje zbog čega je udario Kalinićevog druga.

- Bila je gužva, odjednom su se sva mesta popunila. Okolo su sedele porodice sa decom, u trenutku nema nijedne slobodne stolice. Preplavio me talas nervoze i doživeo sam prekid filma. Udario sam Marka. Ne znam šta mi je bilo, nikad tako nisam reagovao. Posle toga je Milan uzvratio meni, a što je najgore verovatno bi većina nas uradila isto. Sada mi je najviše krivo što se sve tako odigralo, što su muški hormoni, utakmica i nervoza, učinili svoje, a niko od nas niji nasilnik - naveo je Krković.

Pročitajte još: BRANIO SAM DRUGA, NIJE BILO DRUGOG NAČINA! Milan Kalinić progovorio o TUČI na derbiju: Evo zbog čega je došlo do PESNIČENJA (FOTO)

#Milan Kalinić

#Utakmica

#tuča

'