AKTUELNO

- Srbijo, pogledaj ovu sliku. Ovako izgleda tuga, depresija i nesreća - navodi Marijin prijatelj.

Voditeljka i manekenka Marija Ćurčić izvršila je samoubistvo, u nedelju 11. novembra oko 23 časa, u stanu na Savskom vencu.

Ova vest je šokirala pre svega Marijunu porodicu, jer Ćurčićeva nije pokazivala nezadovoljstvo niti je isticala da ima probleme. Vest je iznenadila i sve njene prijatelje i one koji su je znali iz grada i noćnih klubova, pošto je bila jedna od najpoznatijih klaberki.

Brojni prijatelji oglasili su se na društvenim mrežama, a jedan od njih je i DJ Vladimir Trifunović koji se od Marije oprostio potresnim otvorenim pismom.

- Ti dolaziš po karte za neku žurku. Ja mislim to mi bivša dolazi. Upadaš u moju sobu, u mraku, ja u majici i gaćama vičem: "Gde si, draga", i odjednom čujem nepoznat glas.

Palim svetlo, bez sočiva sam, ne vidim te i čujem: "Izvini što ti upadam, ja sam Marija, došla sam po karte sa Grotta".

Izvinjavam ti se dok navlačim prvu trešu koju (ne) vidim i uz blam i osmeh upoznajemo se. Kroz ovih 7 godina imali smo uvek sjajan odnos, radili smo zajedno, pomagali si oko žurki, pomagala si i za Manju i za Maria, bila u suštini slatko čokoladno dete zbog kog su te i svi zvali Čoko.

Sada svi ćute jer nemaju šta da kažu. A meni je žao što nismo više pričali o životu. Zanimala te je tema o Bogu na poslednjoj FAMI. Htela si da me povežeš sa eminentnim novinarima iz sveta da pričamo na temu religije i nauke. Hvala ti na tome.

Danas je tužan dan za klabing. Tužan jer ovo je već 5 žrtva za godinu dana.

Marija nije bila narkoman, već nesnađeno dete u ovom svetu koje nije videlo ni sreću, ni svrhu, ni izlaz u ovoj priči. Neko će da kaže "ko zna koji je ona problem imala", pa je zbog ko zna čega oduzela sebi život, ali svi znamo koliko je Čoko bila uvek i nasmejana i dobra i pravi drug i prijatelj.

I sam sam imao suicidne misli u teškim trenucima i znam da to nikada ne dolazi odjednom. Čovek o tome ozbiljno misli, duševni bol koji čovek oseća u sebi prevazilazi fizički bol. I u takvom trenutku oduzeti sebi život izgleda kao logično rešenje. Šteta što to zapravo nikad nije rešenje.

Srbijo, pogledaj ovu sliku. Ovako izgleda tuga, depresija i nesreća.

Volimo te, Čoko, počivaj u miru i neka ti duša nađe put, uzvraćamo ti srcem."

#Manekenka

'