AKTUELNO

Ubio policajca u Srbiji.

Zadarska policija uhapsila je 53-godišnjeg Josipa Golomejića zvanog Šiptar, državljanina Srbije i Hrvatske, koji je u Zadru u ponedeljak zaustavljen s više od 200 grama kokaina.

Kod njega je pronađen automatska puška i municija, tačnije oko 100 metaka.

Šiptar je inače član nekadašnjeg zemunskog klana. Kada ga je policija legitimisala i istražila, utvrdila je da je reč o nekadašnjem pripadniku zemunskog klana koji je 1998. godine ubio policajca u Srbiji kada mu je ovaj došao na pretragu, zbog čega je posle odležao zatvorsku kaznu od 15 godina.

Naime, Golomejić je u ponedeljak zaustavljen u Zadru, kako upravlja audiem A-8 (ZD), a pregledom je pronađen veći novčani iznos u evrima i kunama, nakon čega je uhapšen, a novac mu je oduzet.

U njegovom stanu pronađeno je ukupno 232 grama kokaina, razvaganog i vakumiranog u omote od po 20, 30 i 50 grama ili popularno u narko svetu zvanih komada. Takođe, pronađena je i oduzeta automatska puška sa više od sto komada municije i pištolj sa metkom u cevi.

Isto tako pronađeno je i oduzeto više komunikacijskih uređaja među kojima i uređaj za zaštićenu komunikaciju kakve koriste osobe iz vrha kriminalnog sveta.

#Hapšenje

#Kriminal

'