AKTUELNO

Užas koji se dogodio izazvao je kod studenata šok i nevericu.

M. N. (33) počinio je samoubistvo skočivši sa 13. sprata Studentskog doma na Karaburmi nakon što je napao svoju bivšu devojku D. M. (24). Prava drama odigrala se u četvrtak oko 23 sata kada je M. N. došao u Studentski dom u kojem živi D. M. Prema prvim nezvaničnim informacijama, on je ušao u dom, javio se portiru da ide u posetu, a onda se uputio ka 13. spratu gde D. M. od ove godine stanuje.

- D. M. živi sama u ženskom bloku. Student je master studija na Saobraćajnom fakultetu i sa sjajnim je prosekom. Ove godine se doselila iz Grocke u dom. Zbog sjajnog proseka dobila je sobu u kojoj živi sama. Soba samica, kako je studenti zovu, namenjena je za studente odličnog proseka zbog kojeg oni mogu da žive sami. On je prošao pored portirnice, otišao gore i s vrata započeo svađu. Inače, kao posetilac može da uđe bilo ko do ponoći, samo je potrebno da kaže kod koga ide. Detaljnijih provera nema, a osoba kod koje se dolazi u posetu se ne zove da bi se proverilo. Miodraga su znali, jer on je i pre dolazio u dom - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Kako objašnjava, M. N. i D. M. su raskinuli pre otprilike mesec dana, a on nije mogao da se pomiri sa činjenicom da više nisu zajedno.

- To je bio i razlog njegovog dolaska i svađe. On je u jednom trenutku izvadio pištolj i uperio ga u njenom pravcu. Njih dvoje su se prepirali, ona ga je molila da skloni pištolj i u čitavom tom metežu pištolj je opalio. Devojka se uplašila, vrisnula je i odmah istrčala na terasu koju je odmah potom preskočila i prešla na drugu - kaže izvor upućen u slučaj.

Prema njegovim rečima, u tom bunilu M. N. je izašao na terasu i, navodno, bez ikakvog upozorenja skočio.

- Mladić je pao na plato ispred ulaza u dom, na svega nekoliko metara od mesta gde su sedeli studenti. Na mestu je ostao mrtav - kaže sagovornik.

Preplašena devojka sve to je gledala sa susedne terase. Od šoka nije mogla da dođe sebi.

- Odmah nakon tragedije iz Grocke je po nju došao njen otac koji ju je odveo kući. Bila je u lošem stanju. Dala je policiji izjavu i odmah otišla. U dom se više nije vraćala - kaže sagovornik.

Drama koja se dogodila izazvala je kod studenata šok i nevericu, te su tokom čitavog jučerašnjeg dana studenti izlazili ispred Studentskog dom na Karaburmi gde se dogodilo stravično samoubistvo. Gotovo da nema ko nije komentarisao šta se prethodne večeri dogodilo, pokazujući u pravcu 13. sprata i prozora sobe gde živi D. M. Kako pričaju, znaju šta se dogodilo, ali ne i ko su akteri ove tragedije. Za devojku su, kako kažu, čuli tek nakon tragedije.

#Devojka

#Dečak

#Dom

#Samoubistvo

#Studenti

'