AKTUELNO

Horor.

Dvojica mladića koji su navodno u ljubavnoj vezi posvađala su se i potukla, nakon čega se jedan od njih, prema nezvaničnim informacijama, predozirao drogom za silovanje GHB i lekari se bore za njegov život.

Kako Srpski telegraf saznaje, drama je počela ujutru oko sedam sati, kad je B.R. prijavio da ga je na Novom Beogradu davio i izgrebao partner N.R.

- Policajci su odmah izašli na lice mesta, a na klupi ispred zgrade ugledali su dvojicu mladića. Međutim, čim je video patrolu, N.R. je ustao i pobegao. Njegov dečko je policajcima ispričao da su se on i N.R. posvađali, nakon čega je nasilnik nasrnuo na njega. B.R. je objasnio da je njegov partner potom popio drogu za silovanje GHB, od čega je postao agresivan - priča izvor iz istrage.

Prema njegovim rečima, N.R. je potom dečku zapretio da će otići u stan i sve porazbijati, kao i da će se ubiti.

- Policijska patrola se odmah zajedno s preplašenim B.R. uputila u obližnji stan. U jednom trenutku, dok su policajci bili u stanu, ispred vrata se pojavio N.R. Čim ih je ugledao, ponovo se dao u beg. Tad nastaje prava frka. Za njim je potrčao njegov dečko, koji se okliznuo na stepenicama i povredio ruku, dok je N.R. uspeo da pobegne - priča izvor.

B.R. je prevezen u bolnicu, gde mu je ukazana lekarska pomoć, a samo nekoliko minuta kasnije njegov dečko pronađen je na ulici bez svesti.

- On je prevezen na odeljenje toksikologije na Vojnomedicinskoj akademiji. Policajci su u njegovoj torbici pronašli bočicu u kojoj je na dnu bilo malo tečnosti za koju se sumnja da je droga GHB - objašnjava izvor.

Istraga o ovom slučaju je i dalje u toku, a N.R. je zbog teškog stanja u kojem se nalazi zadržan na bolničkom lečenju.

Rekordna zaplena droge GHB

Policija je krajem 2016. od četvoročlane bande u Beogradu zaplenila 4,5 litra droge GHB. Osumnjičeni su tad rekli da su oni pripadnici LGBT populacije i da te narkotike koriste za "čišćenje" pre odnosa. Oni su tvrdili da drogu nisu prodavali i rasturali po klubovima.

Pročitajte još: NOVI DETALJI HORORA U SJENICI: Nakon obdukcije pojavile se jezive sumnje

#Beograd

#Silovanje

'