AKTUELNO

Vuk Dragović (44) iz Beograda poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u subotu oko 7.40 sati dogodila na deonici Lupoglav - Cerovlje na području Istre. On se vozio ka Puli kako bi na aerodromu dočekao svoju ženu i dvomesečnu bebu gde su planirali odmor.

Naime, Dragović je iz Beograda vozio ka Puli od petka uveče, a u subotu oko 14 sati na pulskom aerodromu trebalo je da se nađe sa ženom i detetom, koji su iz Beograda leteli avionom u jutarnjim satima. Dragović je upravljao "audijem Q2" beogradskih registarskih oznaka kada je iz još neutvrđenih razloga prešao u suprotnu traku i udario u kamion TAM, varaždinskih oznaka kojim je upravljao vozač (48) koji se kretao prema tunelu Učka.

Nakon sudara sa "tamićem", "audi" se zabio frontalno i u "pežo 301" bosanskohercegovačkih oznaka koji se kretao iza kamiona, a kojim je upravljao državljanin Austrije (63) pored kojeg je sedela saputnica (67), da bi se potom prevrnuo na bok, preneo je "Glas Istre".

Foto: Pixabay.com

Dragović je od posledica nesreće preminuo na licu mesta, dok su vozač teretnog vozila i 67-godišnja suputnica iz "pežoa" prevezeni u riječku bolnicu i težina njihovih povreda zasad nije poznata.

Na mestu nesreće bio je stravičan prizor. Iz uništenog "audija" izleteo je motor, i to na uzvisini uz put. Vatrogasci su sekli lim kako bi došli do Dragovića.

U automobilu je primećeno i jedno dečje sedište i nekoliko igračaka.

#Beograđani

#Istra

#Saobraćajna nesreća

'