AKTUELNO

Manijak pre mesec dana izašao iz zatvora, a sada učinio još jedno zlo.

Miroslav P. (49) koji je pre mesec dana izašao iz zatvora, uhapšen je zbog sunje da je silovao S. Đ. (58), preteći joj ubistvom, a potom je zaprosio!

Kako prenose mediji, nasilnik koji je više puta robijao zbog seksualnog zlostavljanja nesrećnu ženu napastvovao je u njenom stanu u jednom beogradskom prigradskom naselju. On je navodno došao kod S. Đ. kako bi od nje uzeo novac i odneo ga njenom sinu, s kojim je zajedno bio u požarevačkom zatvoru Zabela.

Prema rečima izvora iz istrage, sin je majci najavio da će joj u posetu doći njegov kolega iz zatvora.

- Sin zlostavljane žene pozvao je S. Đ. i rekao joj da mu hitno treba novac, pa da ga pošalje po njegovom ortaku s robije. On je majci rekao i da je Miroslav P. osoba od poverenja i da je poznavao njegovog pokojnog oca - priča izvor iz istrage.

Sledećeg dana Miroslav P. je pokucao na vrata S. Đ.

- Predstavio joj se i zamolio da prespava kod nje dok ne obezbedi sebi neku kuću ili stan gde će živeti. S. Đ. mu je to dozvolila, a nasilnik je sledećeg dana otišao iz kuće - kaže izvor.

Međutim, vratio se nekoliko sati kasnije, preskočio ogradu i počeo da lupa na vrata S. Đ.

- Miroslav P. je rekao S. Đ. da nema gde da spava, da je došao poslednjim autobuskim prevozom iz grada i zamolio da opet prespava u njenom domu, što mu je ona dozvolila ne znajući kakav pakao joj se sprema - priča sagovornik.

Kako dodaje, nasilnik je ujutru probudio S. Đ. i rekao joj da odlazi.

- Popili su kafu da bi joj on iznenada prišao s leđa, stavio ruku na usta, a drugom je uhvatio oko vrata i zapretio da će je zadaviti ako bude vrištala! Odvukao je S. Đ. u sobu i silovao je nekoliko puta - kaže izvor.

Prema njegovim rečima, monstrum je posle zlostavljanja rekao da će ponovo doći kod nje i potom je šokirao pitanjem: "Hoćeš li da se udaš za mene."

Miroslav P. i njegov rođeni brat uhapšeni su početkom oktobra 2000. zbog sumnje da su silovali tada 20-godišnju devojku. Oni su je na prevaru uvukli u automobil na kojem je bila oznaka linijskog taksija, da bi je potom odvezli na groblje i silovali. Braća su tad prvostepeno bila osuđena na po 10 godina zatvora.

- Miroslav P. je žrtvi rekao da je ona žena njegovog života i da razmisli da li želi da se venčaju i žive zajedno - priča sagovornik Srpskog telegrafa.

#Silovanje

#Zatvor

'