AKTUELNO

Vraćali se iz Loznice kući, a onda se dogodila jeziva tragedija.

M.P., je poginuo, dok je D.K. povređen u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 5.30 časova dogodila na magistralnom putu Šabac-Loznica-Mali Zvornik, kod sela Donje Borine, nadomak Malog Zvornika.

Informaciju je potvrdio Zoran Nestorović, v.d. Osnovnog javnog tužioca u Loznici, koji je uradio uviđaj.

Prema njegovim rečima, udes se dogodio tako što je "mercedes" austrijskih registarskih oznaka, sleteo sa puta. Vozač je sa teškim povredama prevezen, hitno, u Urgentni centar u Beogradu, dok je devetnaestogodišnji mladić, koji je sedeo na zadnjem sedištu izdahnuo na mestu udesa.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako mediji saznaju, mladići D.K. i njegov drug M.P., obojica iz okoline Malog Zvornika, vraćali su se, iz Loznice kući. Pretpostavlja se da je do udesa došlo zbog velike brzine i izgubljene kontrole nad volanom.

Tužilac je naložio obdukciju tela nastradalog mladića. Slede istražne radnje i veštačenja, koje treba da odgovore na pitanje kako je i zbog čega došlo do udesa i da li je vozač, osim što je brzo vozio, bio pod dejstvom alkohola.

I poginuli i povređeni mladić bili su omiljeni u kraju, potiču iz dobrih porodica, pa je u čitavom kraju današnji dan bio u znaku tuge za M.P. i zebnje za životom D.K., koji je u Urgentnom centru.

#Mali Zvornik

#Saobraćajna nesreća

'