AKTUELNO

Analiza pokazala.

Analizom baznih stanica u Borči u vreme ubistva pevačice Jelene Marjanović (33) otkriven je mobilni telefon za koji još nije utvrđeno kome pripada. Prema rečima izvora iz istrage, ne isključuje se mogućnost da je uređaj bio Jelenin i da ga je koristila u tajnosti, bez znanja supruga Zorana Marjanovića (40), kao i da ga je ubica odneo zajedno sa pevačicinom burmom!

- Analizom baznih stanica signal tog mobilnog telefona je registrovan 2. aprila 2016. posle podne na nasipu, u blizini mesta na kojem je sledećeg dana pronađeno Jelenino izmasakrirano telo. Međutim, otad se tom uređaju gubi svaki trag, pretpostavlja se da je uništen, pa je i dalje ostalo nepoznato kome pripada. Ukoliko bi se utvrdilo ko je vlasnik telefona, ta informacija bi svakako bila od koristi u istrazi - priča sagovornik Srpskog telegrafa.

Foto: Andrej Nihil/Printscreen Facebook

Kako dodaje, ubijena pevačica imala je više mobilnih telefona, a jedan od njih otkriven je tek godinu i po dana posle zločina, pa se proverava je li Jelena eventualno koristila i ovaj uređaj.

- Veruje se da je Jelena imala dva mobilna uz sebe za vreme zločina, kao i da je ubica posle napada zgrabio tajni uređaj kako bi prikrio tragove, a potom sa prsta mrtve pevačice ukrao i burmu - kaže izvor.

Advokat Nebojša Milosavljević smatra da je otkriće da je još neko za vreme zločina bio na nasipu vrlo značajno za istragu.

- Treba da se utvrdi koja osoba je bila na kritičnom mestu, s kim je komunicirala, kao i kakve su veze između te osobe i ubijene pevačice, da li su se poznavali i slično. Taj podatak se uklapa u priču koju pričam otpočetka, da se radi o organizovanom zločinu i da je više ljudi umešano u ubistvo - kaže Milosavljević.

Pročitajte još: JOŠ JEDNO BEŽIVOTNO TELO PRONAĐENO NA BANJICI (FOTO)

#Jelena Marjanović

#telefon

'