AKTUELNO

Reči koje je ubica izgovorio pred Mariovim stricem lede KRV U ŽILAMA!

- Veče pre zločina M. V. je mom bratu Saši rekao da će udariti tamo gde me najviše boli, ali nažalost, ta poruka nije stigla do mene, jer bismo verovatno uspeli da sprečimo ubistvo moga sina - kaže Nikola Trtić, otac Maria Trtića (28), kuma pevačice Goce Tržan, koga je prošle nedelje u Đurđevu ubio komšija M. V, a koji je potom i sebi presudio.

Te reči koje je ubica izgovorio pred Mariovim stricem, potvrđuju da je planirao zločin. Ubica je, navode mediji, pripremio čak tri šaržera za "tetejac". Kada je ispraznio prvi okvir, navodno je stavio novi, jer je mladića pogodilo sedam metaka, a dva hica su završila u kući.

M. V. je sebi prislonio pištolj na slepoočnicu i ubio se, a sumnja se da je motiv zločina dug koji je prema njemu imao mladićev otac Nikola.

U vreme zločina, Nikola Trtić je bio na Hvaru, odakle je došao čim je čuo za ubistvo.

Foto: Printscreen Instagram

- Moj brat rođeni, Saša, veče pre zločina je bio na večeri sa Vukovićem gde je ovaj rekao da će "udariti tamo gde me najviše boli". Saša sa M. V. nije govorio pet godina. Nije pričao ni sa mnom. Nije razgovarao ni sa rođenim bratancem, koga je ceo svet voleo i koji je bio idealan dečko. Vredan, imao je svoju firmu, predan porodici, prijateljima, pouzdan. O tom upozorenju, pretnjama, ispričao je našem ocu, ali, nažalost, ja nisam obavešten. Da jesam... sigurno bih sprečio to - reči su oca ubijenog mladića.

O odnosu sa ubicom M. V, Nikola Trtić kaže da su bili prijatelji do pre četiri godine, kao i da je on "redovno, svakog meseca izvršavao svoje obaveze".

- Poznavali smo se od 1986. godine. Bili smo poslovni partneri, prijatelji. Čak je jedna od njegovih bivših žena sestra moje supruge. Međutim, njemu su samo pare bile važne... A bio je ljubomoran na mene, na našu porodicu, na lep život i harmoniju koja je vladala među nama. Ko zna šta se njemu motalo po glavi? Ali sigurno je da nije bio baš sasvim čist - navodi Nikola i ponavlja da je prema M. V. izvršavao svoje obaveze i to svakog meseca, ne precizirajući da li je to vraćanje duga nekadašnjem poslovno partneru, prijatelju i pašenogu.

Mario je ubijen 8. avgusta. Na mestu zločina su nađena dva leša u krvi, a pored njih, navodno, i 500 evra. Pretpostavlja se da je novac donela žrtva kako bi vratila deo duga. Pominje se da je ubica nekadašnjem partneru pozajmio 300.000 evra.

Pročitajte još: KRVAVO VRAĆANJE DUGA: Kum Goce Tržan doneo je 500 evra da vrati deo duga, ali ubici to NIJE BILO DOVOLJNO

#Goca Tržan

#Otac

#Ubistvo

'