AKTUELNO

Roditelji zanemeli od tuge. Nisu sposobni da daju izjave za medije.

Vest o smrti sina, roditelje ubijenog Maria Trtića (28), venčanog kuma pevačice Goce Tržan i njenog muža Radomira Novakovića, sačekala je dok su bili na letovanju na Hvaru.

Mario je ubijen u sredu popodne kada je otišao u kuću Mitra Vukovića (66), nekadašnjeg poslovnog saradnika njegovog oca, kako bi mu vratio deo porodičnog duga. Šta se u dvorištu dogodilo za sada nije poznato, ali je izvesno da je Vuković pucao u Maria i ubio ga na licu mesta, a potom ubio i sebe.

Foto: Facebook

Da se dogodio zločin policija je otkrila nakon što je Marova sestra prijavila njegov nestanak jer je, kako je ispričala, oko 11 sati mopedom otišao od kuće i nije se vraćao, niti javljao na telefon. Policija je odlučila da se provoza po selu, a potom je uočen njegov moped ispred Vukovićeve kuće. Kada su policajci ušli u dvorište ugledali su jeziv prizor: krv i dva beživotna tela na terasi.

Roditelji ubijenog Marija odmah su obavešteni o zločinu, i oni su se danas oko 7 sati ujutru vratili u selo Đurđevo gde imaju porodičnu kuću i u kom se zločin dogodio.

Foto: Printscreen Youtube

U njihovom porodičnom domu celog dana se okuplja veliki broj ljudi kako bi izjavili saučešće porodici.

Mariovi roditelji su skrhani bolom i nisu sposobni da pričaju za medije.

Sa njima je i mladićeva supruga kojom se venčao početkom ove godine. Na svadbi su im kumovali pevačica Goca Tržan i njen suprug Raša Novaković.

Foto: Printscreen Instagram

Kako saznaju mediji, Mariova majka je profesorka, a otac suvlasnik lanca marketa i brod restorana u Titelu.

Pročitajte još: SESTRA PRIJAVILA NJEGOV NESTANAK, PRONAĐEN MRTAV Kum pevačice Goce Tržan ubijen zbog DUGA NJEGOVOG OCA!?

Pročitajte još: Ko je ubijeni kum Goce Tržan i čime se bavio?

#Roditelji

#Ubistvo

'