AKTUELNO

Više javno tužilaštvo je naložilo policiji da Stefanu Cvetkoviću uruči poziv da u svojstvu građanina dođe i da izjavu povodom tvrdnji koje je izneo u medijima.

Više javno tužilaštvo u Pančevu pokrenulo je predistražni postupak na osnovu natpisa u medijima i tvrdnji novinara Stefana Cvetkovića da "dok je vozio kola, iz automobila koji se kretao iza njega neko otvorio vatru iz automatskog oružja".

Imajući u vidu da ovaj događaj nije prijavljen nadležnim organima, Više javno tužilaštvo je naložilo policiji da Stefanu Cvetkoviću uruči poziv da u svojstvu građanina dođe i da izjavu povodom tvrdnji koje je izneo u medijima.

Cvetković je, između ostalog, nadležnom tužiocu izjavio "da je spreman da da dodatna pojašnjenja, ali da mu je potrebno tri do četiri dana kako bi informacije dostavio nadležnom tužilaštvu". Takođe, Cvetković je odbio poligrafsko testiranje, nakon čega je otišao kući.

Bivše javno tužilaštvo je, takođe, naložilo policiji da izvrši uviđaj vozila Stefana Cvetkovića, imajući u vidu da je medijima izjavio da se u njemu nalazio u trenutku navodnog događaja. Dosadašnjim pregledom vozila nisu uočena nikakva vidna oštećenja, a posebno ne rupe od metaka za koje Cvetković tvrdi da postoje.

#Mediji

#Stefan Cvetković

'