AKTUELNO

Razlog je ŠOKANTAN!

Ž.Š. iz Bačke Palanke mučki je prebio i izbo rođenu sestru šrafcigerom rođenu sestru D. Š. koja je sa teškim telesnim povredama zbrinuta u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu.

Incident se dogodio u petak 13. jula, nedaleko od porodične kuće u kojoj Ž. Š. živi sa roditeljima, a D. Š. je oko 23 časa primljena u Klinički centar Vojvodine u Novom sadu gde joj je ukazana prva pomoć.

- Pacijentkinja je zadobila ubodne rane u predelu vrata, lopatice i grudi, a konstatovan joj je i višestruki prelom nadlaktice. Ona je zadobila teške telesne povrede, ali na sreću nalazi se van životne opasnosti i u stabilnom je stanju - rekao je portparol Kliničkog centra Vojvodine Siniša Knežević.

Ž. Š. je uhapšen odmah nakon incidenta i određeno mu je policijsko zadržavanje, a postupajući istražni sudija trebalo bi da donese odluku da li će mu biti određen pritvor.

Kako se saznaje, osumnjičeni je oko 21.30 na ulici presreo svoju rođenu sestru i nakon kratke svađe napao je šrafcigerom.

On je, prema rečima jedne rođake, išao da se obračuna sa sestrom zbog toga što je smatrao da je ona kriva jer ga je napustila supruga.

Foto: Wikipedia

- Svi su živeli pod istim krovom. Otac, majka, sestra i brat, s tim da je brat doveo i snajku koja je već imala sina iz prvog braka, a sa osumnjičenim ima sina koji sada ima četiri godine - kaže rođaka.

Dodaje da su se iz njihove kuće često čule svađe i prepirka, zato što je, kako rođaka kaže, Ž. Š. često sklon alkoholu i drogama.

- Roditelji Ž. Š. su oduvek trpeli njegovu preku narav, a D. Š., a njegova sestra je divna i odgovorna devojka. Mislim da je kap koja je prelila času bila ta kada se posvađao sa ženom. Ž. Š. se posvađao sa ženom pa se D. Š. uplašila za njenu sigurnost i sigurnost njihove dece, te se zajedno sa snajkom odselila iz porodične kuće - priga rođaka ove porodice.

#Napad

#Novi Sad

'