separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

crna-hronika

TRANSVESTIT UBIO DEČKA, TELO BILO UNAKAŽENO: Verbalni sukob ljubavnika u Zemunu okončan ZLOČINOM!


Transvestit, koji se krio iza duge plave kose, ženske garderobe i sunačnih naočara, brutalno je ubio svog ljubavnika sa nekoliko uboda nožem po stomaku i grudima, piše "Alo!".


Unakaženo telo studenta Marka Radovića (24) pronađeno je nasred ulice preko puta njegovog iznajmljenog stana u Ševinoj ulici u Zemunu, u kojem je ljubavna svađa prerasla u tuču, a okončala se zločinom iz strasti. Osumnjičeni Goran Abdulov (34), koji je posle krvavog pira pobegao, uhapšen je posle nepunih desetak sati, koliko je policiji trebalo da proveri nađene otiske u stanu i sklopi sve kockice.

Zločin se dogodio u nedelju, oko 22 sata, u iznajmljenom stanu Marka Radovića, u Ševinoj ulici u Zemunu. Markovo okrvavljeno telo pronađeno je juče na asfaltu, po najvećoj kiši, preko puta njegovog stana i odmah je pozvana policija.

Autor: Pink.rs

Policija je iz stana i zajedničkog dvorišta, koje deli šest domaćinstava, uzela otiske, koji su ih odveli pravo do ubice.

- Otisaka je bilo napretek! Uzete su i izjave stanara iz zajedničkog dvorišta. Na osnovu toga, utvrđeno je da su se napadač i žrtva poznavali. Ubica je neposredno pre zločina bio u stanu. Po zgužvanoj posteljini je ustanovljeno da je Marko imao seksualni odnos s ubicom. Sumnja se da je između Marka i Gorana izbila ljubavna svađa, koja je prerasla u tuču i okončala se ubistvom. Markovo telo je zatečeno samo u majci i donjem vešu, zbog čega je istraga odmah bila usmerena na njegove poznanike - kaže izvor "Aloa" iz istrage i dodaje da je u stanu i dvorištu bilo tragova borbe.

- Pregledom escajga u stanu je ustanovljeno da nedostaje nož, a tragovi krvi, koji su pronađeni ispred ulaznih vrata, na kapiji i na susednoj zgradi, ukazali su da je Marko teško ranjen pokušavao da se odupre napadaču i da je pokušao da pobegne - objašnjava sagovornik.

Policija je posle privođenja osumnjičenog utvrdila da se on oblači kao žena i da je s Markom bio u vezi.

Autor: Pink.rs

- Uopšte nismo primetili da se iza ženske garderobe, duge plave kose i sunčanih naočara krije muškarac. Bili smo ubeđeni da Marko ima devojku i da mu ona dolazi u posetu. Šokirani smo posle zločina - kažu komšije ubijenog mladića i dodaju da je Marko bio fin i kulturan mladić.

- Marko je tu živeo poslednje četiri godine. Znamo da je rodom iz BiH i da je ovde studirao. Bio je lepo vaspitan, svakome je pomagao. Kod njega su retko dolazili muškarci. Od učestalih poseta primetili smo samo da ga posećuje devojka - ispričali su juče stanari iz Ševine ulice.

Istraga treba da otkrije da li je reč o zločinu iz strasti i da li je osumnjičeni potegao nož jer je mladić hteo da ga ostavi ili ga je on prisiljavao na seksualne odnose, pa je žrtva odlučila da mu se suprotstavi.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti