AKTUELNO

Transvestit, koji se krio iza duge plave kose, ženske garderobe i sunačnih naočara, brutalno je ubio svog ljubavnika sa nekoliko uboda nožem po stomaku i grudima, piše "Alo!".

Unakaženo telo studenta Marka Radovića (24) pronađeno je nasred ulice preko puta njegovog iznajmljenog stana u Ševinoj ulici u Zemunu, u kojem je ljubavna svađa prerasla u tuču, a okončala se zločinom iz strasti. Osumnjičeni Goran Abdulov (34), koji je posle krvavog pira pobegao, uhapšen je posle nepunih desetak sati, koliko je policiji trebalo da proveri nađene otiske u stanu i sklopi sve kockice.

Zločin se dogodio u nedelju, oko 22 sata, u iznajmljenom stanu Marka Radovića, u Ševinoj ulici u Zemunu. Markovo okrvavljeno telo pronađeno je juče na asfaltu, po najvećoj kiši, preko puta njegovog stana i odmah je pozvana policija.

Foto: Pink.rs

Policija je iz stana i zajedničkog dvorišta, koje deli šest domaćinstava, uzela otiske, koji su ih odveli pravo do ubice.

- Otisaka je bilo napretek! Uzete su i izjave stanara iz zajedničkog dvorišta. Na osnovu toga, utvrđeno je da su se napadač i žrtva poznavali. Ubica je neposredno pre zločina bio u stanu. Po zgužvanoj posteljini je ustanovljeno da je Marko imao seksualni odnos s ubicom. Sumnja se da je između Marka i Gorana izbila ljubavna svađa, koja je prerasla u tuču i okončala se ubistvom. Markovo telo je zatečeno samo u majci i donjem vešu, zbog čega je istraga odmah bila usmerena na njegove poznanike - kaže izvor "Aloa" iz istrage i dodaje da je u stanu i dvorištu bilo tragova borbe.

- Pregledom escajga u stanu je ustanovljeno da nedostaje nož, a tragovi krvi, koji su pronađeni ispred ulaznih vrata, na kapiji i na susednoj zgradi, ukazali su da je Marko teško ranjen pokušavao da se odupre napadaču i da je pokušao da pobegne - objašnjava sagovornik.

Policija je posle privođenja osumnjičenog utvrdila da se on oblači kao žena i da je s Markom bio u vezi.

Foto: Pink.rs

- Uopšte nismo primetili da se iza ženske garderobe, duge plave kose i sunčanih naočara krije muškarac. Bili smo ubeđeni da Marko ima devojku i da mu ona dolazi u posetu. Šokirani smo posle zločina - kažu komšije ubijenog mladića i dodaju da je Marko bio fin i kulturan mladić.

- Marko je tu živeo poslednje četiri godine. Znamo da je rodom iz BiH i da je ovde studirao. Bio je lepo vaspitan, svakome je pomagao. Kod njega su retko dolazili muškarci. Od učestalih poseta primetili smo samo da ga posećuje devojka - ispričali su juče stanari iz Ševine ulice.

Istraga treba da otkrije da li je reč o zločinu iz strasti i da li je osumnjičeni potegao nož jer je mladić hteo da ga ostavi ili ga je on prisiljavao na seksualne odnose, pa je žrtva odlučila da mu se suprotstavi.

Pročitajte još: BRUTALNO UBISTVO U ZEMUNU: Muškarac izboden nožem, ISKRVARIO ISPRED ZGRADE U KOJOJ JE ŽIVEO

#Policija

#Ubistvo

#Zemun

'