AKTUELNO

Slučaj nije prijavljen, ali je policija uprkos tome proverila vlasnike "audija" i "seata".

Ministarstvo unutrašnjih poslova proverilo je vlasnike automobila "audi Q7" i "seat leon" stranih oznaka, koji su prema pisanju na društvenim mrežama, u parkovima u novobeogradskom Bloku 62 slikali decu uzrasta od 5 do 18 godina i o ovom slučaju obavestilo nadležno tužilaštvo, saopšteno je danas iz MUP-a.

Ustanovljeno je da je reč o stranim državljanima koji su policiji rekli da trenutno borave u Beogradu gde snimaju muzički spot, negirajući bilo kakvo snimanje dece.

Inače su uredno prijavili svoj boravak u Srbiji.

O svemu je obavešteno nadležno tužilaštvo, a pripadnici MUP-a preduzeće sve mere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi proverili istinitost navoda iznetih na društvenim mrežama, navodi se u saopštenju.

Iako nije bilo prijave ovog slučaja policiji, kako je to navedeno na društvenim mrežama, ona je uprkos tome proverila vlasnike pomenutih vozila.

Policijski službenici će pojačati u narednom periodu patrole u opštini Novi Beograd kako bi sprečili eventualno izvršenje nekog krivičnog dela na štetu najmlađih sugrađana, navodi se u saopštenju i dodaje da građane treba da odmah prijave ovakve situacije policiji ukoliko ih uoče.

#MUP Republike Srbije

#Novi Beograd

'