AKTUELNO

Jovica Nikolić surovo je pretučen u utorak popodne dok je obavljao svoju dužnost, a Pink.rs došao je u posed snimka na kojem je zabeležen ceo stravičan događaj.

Policijski službenik Jovica Nikolić (28) brutalno je pretučen u utorak u mestu Županjac kod Lazarevca od strane nekolicine koja je pokušala da tog dana blokira Ibarsku magistralu, pod izgovorom protesta zbog poskupljenja goriva.

Nikolića su udarali pesnicama po licu, rascepali mu usnu i naneli mu brojne povrede. Policajcu je gotovo izmenjen lični opis.

Bahati i surovi napad na policajca osudili su brojni zvaničnici, između ostalih i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović koji je zatražio najstrožu kaznu za počinioce i istakao da je napad na policajca koji je obavljao redovnu dužnost nedopustiv.

Osumnjičeni za ovo nedelo Žarko Pavlović (42) odmah po incidentu je uhapšen.

Državni sekretar MUP Biljana Popović Ivković uznemirena zbog bahatog ponašanja dotičnih demonstranata koji blokiraju puteve u Srbiji, objavila je danas na Tviteru potresne slike pretučenog policajca uz poruku "Sram vas bilo!".

Portal Pink.rs danas je došao u posed video snimka na kojem je zabeležen ceo napad na policajca, a koji možete pogledati u nastavku.

#Ibarska magistrala

#Policajac

#snimak

'