AKTUELNO

Policajci koji su došli odmah po pozivu preplašene devojčice zatekli su užasan prizor.

Muškarac B.B. iz Zemuna uhapšen je pre tri dana zbog sumnje što je napao svoju suprugu B.Š. i ćerku (14), i gađao ih staklenom flašom, preteći da će da ih ubije.

Kako se navodi, još jedno u nizu nasilja u porodici u Srbiji dogodilo se 20. maja uveče, kada je B.B. prekršio zabranu prilaska koju je imao zbog prethodnog nasilja i pijan došao u kuću u kojoj njegova supruga živi sa njihovo osmoro dece. Navodno, potpuno pijan, klateći se i neartikulisano se ponašajući, već osuđivani nasilnik počeo je da preti uplašenoj ženi, govoreći joj da će je ubiti, ali i da će ubiti i njihovu decu.

- On je bacao staklene flaše po kući, histerisao i neprekidno govorio da će ih sve pobiti. Zajedno sa ženom bila je i njihova zajednička ćerka (14) - kaže izvor upoznat sa istragom.

Kako se navodi, on je potom uzeo jednu od preostalih staklenih flaša i njome gađao suprugu i devojčicu. Samo pukom srećom izbegnuta je tragedija jer je devojčica uspela da se iskrade i krišom pozove policiju i prijavi oca.

Za to vreme B.B. je navodno nastavio da se unosi ženi u lice i naziva je pogrdnim imenima, ali i da vređa njene roditelje, neprekidno ponavljajući da će ubiti nesrećnu ženu i njihovo osmoro dece.

Policajci koji su došli odmah po pozivu preplašene devojčice zatekli su užasan prizor. Histeričnog muškarca koji ne prestaje sa bacanjem flaša i pretnjama od kojih se ledi krv u žilama.

Međutim, dolazak policije B.B. nije sprečio da nastavi sa pretnjama.

- Tokom privođenja, on je ženi i deci uzvikivao da će ih pobiti čim izađe iz pritvora - navodi izvor.

Njemu su odmah određene hitne mere - udaljenje iz stana i zabrana prilaska i kontaktiranja sa žrtvom, a nakon privođenja, on je proveo 48 sati u ćeliji, nakon čega je sproveden kod nadležnog tužioca. Po nalogu dežurnog tužioca Trećeg osnovnog tužilaštva, određen mu je pritvor do 30 dana, a na teret mu se stavljaju dva krivična dela - nasilje u porodici i kršenje mere zabrane prilaska.

Uslovno osuđen na šest meseci

Kako se saznaje, B.B. je prekršio raniju meru zabrane prilaska koja je doneta u novembru prošle godine. Naime, on je tada zbog sličnog incidenta i pretnji smrću svojoj ženi uslovno osuđen na šest meseci za nasillje u porodici. Međutim, on je to prekršio, jer je pre dva dana ponovo došao u stan svoje supruge i tamo je napao. Ovaj muškarac takođe je poznat istražnim organima od ranije, a osuđivan je za kršenje javnog reda i mira i nasilno ponašanje, a pojedina dela je činio u vreme trajanja uslovnih provera.

#Horor

#Zemun

'