AKTUELNO

Nadica Ilić (41), nastradala je u nedelju oko 12.30 časova, prilikom pada sa terase sa četvrtog sprata u Fruškogorskoj ulici broj 6 u Novom Sadu.

Nesrećna žena je na terasi porodičnog stana nameštala zavese na terasi, a onda je iznenada pala i smrtno stradala. Medicinska ekipa hitne pomoći, nažalost, mogla je samo da konstatuje smrt.

Nadica inače zaposlena u trgovini, u nedelju je imala slobodan dan, te su ona i majka Štefica, sa kojom živi u porodičnom stanu, odlučile da ga spreme. Majka je poslovala po kuhinji i kuvala ručak, a ćerka je prala veš, zavese i spremala.

Kako je posle nesreće koja ju je zadesila ispričala majka Štefica, leti na terasi koriste malo deblju zavesu, kako bi se zaštitile od sunca.

- Popela se na stolicu da okači tu prokletu zavesu – kaže ucveljena majka. - Nisam čula kada je pala, izašla sam da je pozovem na ručak, ali je na terasi nije bilo. Kada sam pogledala dole, videla sam kola hitne pomoći.

Kako se tačno nesreća dogodila, zasad se samo pretpostavlja. Ne isključuje se mogućnost da je Nadica izgubila ravnotežu u jednom trenutku dok je kačila zavesu, i da se sunovratila sa velike visine. Postoji i mogućnost da sjoj se zbog položaja u kom je bila, sa podignutim rukama i teškim zavesama u rukama, zavrtelo u glavi.

Majka sa kojom je Nadica ostala da živi posle pogibije oca pre dvadesetak godina u saobraćajnoj nesreći, odmah strčala dole, a već je bila stigla i policija. Ugledala je strahovit prizor, a od bola za svojim detetom je zajaukala.

Rođaci i poznanici nesrećne žene, isključuju mogućnost da je Nadica namerno skočila sa terase, veruju da joj je se zbog umora i sunca, zavrtelo u glavi.

U VIŠESPRATNICI sa brojem 6 u fruškogorskoj ulici, u kojoj se u nedelju dogodila tragedija, pre pet i po godina se dogodilo ubistvo. Darijan Musić je u svom stanu na 14. spratu, 12. novembra 2012. godine na smrt pretukao devojku Vladislavu Červenko (25) sa kojom se zabavljao. On je zbog teškog ubistva osuđen na 35 godina zatvora.

#Novi Sad

#Poginuli

'